ORDRE AAR/372/2010, de 5 de juliol, per la qual es modifiquen les bases reguladores de beques per a estades de recerca i de perfeccionament professional en els àmbits de política agrària i desenvolupament rural convocats/des per l'Ordre AAR/286/2010, d'11 de maig, i s'obre un nou termini per presentar sol·licituds.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/372/2010, de 5 de juliol, per la qual es modifiquen les bases reguladores de beques per a estades de recerca i de perfeccionament professional en els àmbits de política agrària i desenvolupament rural convocats/des per l'Ordre AAR/286/2010, d'11 de maig, i s'obre un nou termini per presentar sol·licituds.

Mitjançant l'Ordre AAR/286/2010, d'11 de juny, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria de beques per a estades de recerca i de perfeccionament professional en els àmbits de política agrària i desenvolupament rural, el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (en endavant DAR) pretén afavorir el reforçament i l'ampliació del coneixement i la formació dels professionals, investigadors i estudiants universitaris en l'àmbit agrari i rural i potenciar l'existència d'un teixit professional en aquests àmbits, de manera que es puguin traslladar al terreny pràctic els coneixements i l'experiència assolida.

En aquest sentit, la convocatòria efectuada per l'esmentada Ordre AAR/286/2010, d'11 de maig, estableix dos modalitats de beques: la modalitat A, consistent en la beca per a estada de recerca postdoctoral fora de Catalunya i l'Estat espanyol, i la modalitat B consistent en beques per a la realització d'estudis de perfeccionament professional.

En ambdues modalitats es contempla que poden sol·licitar les beques les persones que estiguin en possessió del títol de doctorat/ada o llicenciat/ada en enginyeria agrònoma, enginyeria tècnica agrícola, veterinària, ciències biològiques, ciència i tecnologia dels aliments, enginyeria de forests, enginyeria tècnica forestal, econòmiques, enginyeria industrial, telecomunicacions, informàtica, empresarials, administració i direcció d'empreses, dret, sociologia i ciències polítiques i de l'administració.

Tot i que s'ha intentat abastar el màxim de disciplines que intervenen en el desenvolupament de les activitats realitzades en l'entorn agrari i del món rural, no es van tenir en compte les corresponents a la geografia i les ciències ambientals, titulacions aquestes que també estan relacionades amb molts aspectes del sector agrari i l'àmbit del desenvolupament rural.

Per tal de complir amb la finalitat amb què va ser publicada l'esmentada Ordre AAR/286/2010, d'11 de maig, resulta necessari ampliar amb aquestes dues noves titulacions el ventall de persones doctorades o llicenciades que puguin optar a la concessió de les beques.

Per tal d'evitar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR