DECRET 152/1995, de 2 de maig, pel qual es modifiquen els preus públics de diversos serveis docents del Departament d'Ensenyament.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atès que al servei d'autoaprenentatge, al servei de cursos intensius d'estiu, al servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d'idiomes i al servei de cursos monogràfics a les escoles d'art és d'aplicació el capítol 3 del títol preliminar de la Llei 33/1991, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, i que pel Decret 238/1994, de 30 d'agost, es van fixar els preus públics a diversos serveis docents del Departament d'Ensenyament;

A proposta conjunta dels consellers d'Economia i Finances i d'Ensenyament, i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

1.1 Es modifica el preu públic per la utilització del servei d'autoaprenentatge a les escoles oficials d'idiomes. 1.2 Es fixa en 8.000 ptes. per quadrimestre el preu públic d'utilització del servei d'autoaprenentatge a les escoles oficials d'idiomes per al curs 1995-96. Els alumnes oficials de les escoles oficials d'idiomes gaudeixen d'una reducció del 50% sobre aquest preu.

Article 2

2.1 Es modifica el preu públic pel servei de cursos intensius d'estiu a les escoles oficials d'idiomes, impartits en el marc de la formació permanent prevista a l'article 2.1 del Reial decret 967/1988, de 2 de setembre, sobre ordenació dels ensenyaments corresponents al primer nivell dels ensenyaments especialitzats d'idiomes. 2.2 Es fixa en 31.250 ptes. el preu públic d'utilització del servei de cursos intensius d'estiu a les escoles oficials d'idiomes per cada curs de cada idioma, per al curs 1995-96. Si el curs inclou activitats fora de l'escola el preu públic és de 35.500 ptes.

Article 3

3.1 Es modifica el preu públic pel servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d'idiomes, impartits en el marc de la formació permanent prevista a l'article 2.1 del Reial decret 967/1988, de 2 de setembre, sobre ordenació dels ensenyaments corresponents al primer nivell dels ensenyaments especialitzats d'idiomes. 3.2 Es fixa el preu públic d'utilització del servei de cursos monogràfics a les escoles oficials d'idiomes en 5.250 ptes. d'inscripció al curs més 525 ptes. per hora de durada d'aquest.

Article 4

4.1 Es modifica el preu públic pel servei de cursos monogràfics a les escoles d'art. 4.2 Es fixa en 26.000 ptes. el preu públic per cadascun dels cursos monogràfics a les escoles d'art per al curs 1995-96.

Article 5

Tots aquests preus...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR