ORDRE AAM/146/2012, de 5 de juny, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a la reconversió de plantacions de fruita dolça per als anys 2012 i 2013 aprovades mitjançant l'Ordre AAM/328/2011, de 15 de novembre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

A Catalunya, l’any 2006 es va iniciar la Reconversió de plantacions de fruita dolça. Aquesta reconversió es va fer mitjançant un Pla de reconversió regulat per l’Ordre ARP/168/2006, de 7 d’abril, per la qual es van aprovar els criteris per a la presentació i aprovació dels plans de reconversió de plantacions de fruita dolça de Catalunya per al període 2006-2011 amb les modificacions posteriors, i cada any en què es volien fer les actuacions es sol·licitava l’ajut corresponent.

De convocatòries d’ajut n’hi ha hagut sis; la primera convocatòria es va regular mitjançant l’Ordre ARP/216/2006, de 3 de maig, i l’última mitjançant l’Ordre AAM/328/2011, de 15 de novembre, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per a la reconversió de plantacions de fruita dolça per als anys 2012 i 2013, i es convoquen els ajuts corresponents (DOGC núm. 6015, de 29.11.2011) actualment vigent.

Aquesta última norma citada estableix uns criteris d’atribució i prioritats en el seu apartat 5 per el cas de que l’import total de les sol·licituds presentades superi la dotació pressupostària disponible per aquests ajuts.

Aquesta modificació obeeix a la finalitat que davant la possibilitat que un cop efectuada la certificació global de tots els expedients, aquesta sigui inferior a l’aprovat, es pugui incrementar l’ajut reconegut als diferents beneficiaris mitjançant una resolució complementària que augmenti l’ajut inicialment concedit.

Conseqüentment, d’acord amb l’article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

S’afegeix...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR