DECRET 117/2014, de 5 d'agost, pel qual s'aprova la constitució de l'entitat municipal descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà, al terme municipal de Seva.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

D’acord amb el que estableix l’article 79 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, el Ple de l’Ajuntament de Seva, en data de 17 de setembre de 2012, va iniciar l’expedient per a la constitució de l’entitat municipal descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà.

En la sessió extraordinària de 8 d’abril de 2013, el Ple de l’Ajuntament de Seva va aprovar, amb el quòrum de la majoria absoluta del nombre legal dels membres de la corporació, la constitució d’aquesta entitat municipal descentralitzada, d’acord amb la documentació que consta en l’expedient administratiu i que està formada, entre altres, per la memòria justificativa de la concurrència dels requisits que la normativa vigent preveu per a la constitució d’una entitat municipal descentralitzada, la qual integra la proposta de les bases que en regulen la prestació de serveis, el funcionament i el finançament; el document on consta la delimitació territorial, així com la relació de béns que cal adscriure-hi.

L’expedient va ser sotmès a informació pública, mitjançant la publicació del corresponent anunci en el DOGC núm. 6359 de 19 d’abril de 2013, en el tauler d’anuncis de la corporació i en la pàgina web de l’Ajuntament de Seva. Dins el període d’informació pública no es va presentar cap al·legació.

El 10 de juliol de 2013, l’Ajuntament de Seva va fer arribar a la Direcció General d’Administració Local l’expedient de constitució de l’entitat municipal descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà.

Mitjançant informe de 20 de setembre de 2013, el director general d’Administració Local va informar favorablement sobre l’expedient administratiu, en considerar que l’expedient ha estat tramitat de forma correcta i acredita el compliment dels requisits establerts en la legislació de règim local per a la constitució d’una entitat municipal descentralitzada.

La Comissió de Delimitació Territorial, en sessió de 16 d’octubre de 2013, va emetre informe favorable sobre l’expedient.

La Comissió Jurídica Assessora, en la sessió de 23 de gener de 2014, va emetre dictamen sobre aquest expedient, en el qual informa favorablement la constitució de l’entitat municipal descentralitzada de Sant Miquel de Balenyà, atès que es compleixen les condicions previstes en l’ordenament jurídic per tal que el nucli de Sant Miquel de Balenyà es pugui constituir en una entitat municipal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR