DECRET 477/2004, de 28 de desembre, pel qual es modifica el Decret 86/1982, de 15 d'abril, creant la Medalla i la Placa Narcís Monturiol al mèrit científic i tecnològic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET

477/2004, de 28 de desembre, pel qual es modifica el Decret 86/1982, de 15 d'abril, creant la Medalla i la Placa NarcÌs Monturiol al mËrit cientÌfic i tecnolÚgic.

MitjanÁant el Decret 86/1982, de 15 d'abril, es van crear la Medalla i la Placa NarcÌs Monturiol per tal de distingir les persones fÌsiques i jurÌdiques, respectivament, que han contribuÔt pels seus mËrits d'una manera destacada al progrÈs cientÌfic i tecnolÚgic de Catalunya.

Arribada la XXIII™ ediciÛ de lliurament de les condecoracions esmentades, Ès d'interËs del Govern de la Generalitat afegir a aquestes una dotaciÛ econÚmica en reconeixement de la tasca realitzada per cadascuna de les persones i entitats guardonades.

Per aixÚ, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ i amb l'acord del Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article tercer del Decret 86/1982, de 15 d'abril, creant la Medalla i la Placa NarcÌs Monturiol al mËrit cientÌfic i tecnolÚgic, que queda redactat en els termes seg¸ents:

"La concessiÛ d'ambdues condecoracions ser‡ feta per Decret a proposta de la persona titular del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ."

Article 2

S'afegeix un article, el quart, al Decret 86/1982, de 15 d'abril, creant la Medalla i la Placa NarcÌs Monturiol al mËrit cientÌfic i tecnolÚgic, amb la redacciÛ seg¸ent:

"Es crea un jurat que valorar‡ els mËrits, seleccionar‡ les persones mereixedores de les condecoracions i elevar‡ la decisiÛ a la persona titular del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ. El jurat estar‡ format pels membres seg¸ents:

"Director/a general de Recerca, que actuar‡ com a president/a.

Subdirector/a general de Recerca, vocal, que actuar‡ com a secretari/‡ria.

"Director/a general d'Universitats, vocal.

"Director/a del Consell Interdepartamental de Recerca i InnovaciÛ (CIRIT), vocal.

"Director/a de l'AgËncia de GestiÛ d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), vocal.

Duespersones expertes en ciËncia i tecnologia designades per la persona titular del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ.

Article 3

S'afegeix un article, el cinquË, al Decret 86/1982, de 15 d'abril, creant la Medalla i la Placa NarcÌs Monturiol al mËrit cientÌfic i tecnolÚgic, amb la redacciÛ seg¸ent:

"Es fixa, respectivament, una dotaciÛ econÚmica de 3000 i 12000 euros per cadascuna de les medalles i plaques que es concedeixen".

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR