DECRET 176/1999, de 29 de juny, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau dera Val d'Aran en matèria de turisme.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

176/1999, de 29 de juny, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau dera Val d’Aran en matèria de turisme.

La Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d’Era Val d’Aran, estableix en l’article 20.3 que la Generalitat ha de cedir al Conselh Generau competències i serveis sobre diverses matèries, entre les quals hi ha el turisme.

Atès que el Ple de la Comissió Govern Generalitat - Conselh Generau dera Val d’Aran, el 4 de maig de 1999, ha adoptat un acord sobre el traspàs de competències en matèria de turisme de conformitat amb el procediment previst al Decret 275/1991, d’11 de desembre, pel qual es despleguen la composició, l’organització i el funcionament de l’esmentada Comissió;

A proposta del conseller d’Indústria, Comerç i Turisme i amb la deliberació prèvia del Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Aprovar l’acord de transferències de l’Administració de la Generalitat al Conselh Generau dera Val d’Aran en matèria de turisme adoptat pel Ple de la Comissió Govern Generalitat- Conselh Generau dera Val d’Aran, en la sessió de 4 de maig de 1999.

Article 2

Es transfereixen al Conselh Generau dera Val d’Aran les competències en matèria d’inspecció técnica, autorització i classificació de les següents empreses turístiques:

a) Allotjaments turístics:

Empreses explotadores d’apartaments turístics.

Hotels i pensions.

Residències cases de pagès.

Càmpings.

b) Establiments de restauració.

c) Empreses d’esports d’aventura.

Article 3

La dotació econòmica de les transferències per a l’exercici econòmic de 1999 es fixa en la quantitat de 6.000.000 pessetes, equivalents a 36.060,73 euros. Per a cada exercici els criteris d’actualització de la dotació econòmica són els de l’increment que s’estableixi oficialment en l’índex de preus al consum.

Disposició addicional

Com a complement d’aquesta transferència i per tal de possibilitar la coordinació efectiva i necessària de les competències transferides amb les de la resta del territori de Catalunya, caldrà atenir-se al que determini el conveni de col·laboració.

Disposicions finals

—1 Aquest Decret entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

—2 Es faculta el conseller d’Indústria, Comerç i Turisme per al desplegament i l’execució d’aquest Decret.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR