ACORD GOV/250/2010, de 9 de desembre, pel qual s'autoritza a l'Agència de Suport a l'Empresa Catalana a dur a terme diverses operacions societàries a la Societat Catalana d'Inversió en Empreses de Base Tecnològica, SA, i a participar en el Fons d'Inversió en Empreses Tecnològiques, FCR de Règim Simplificat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/250/2010, de 9 de desembre, pel qual s'autoritza a l'Agència de Suport a l'Empresa Catalana a dur a terme diverses operacions societàries a la Societat Catalana d'Inversió en Empreses de Base Tecnològica, SA, i a participar en el Fons d'Inversió en Empreses Tecnològiques, FCR de Règim Simplificat.

D'acord amb el que preveu l'article 32.6 de la Llei 9/2009 de 30 de juny, de política industrial, l'Agència de Suport a l'Empresa Catalana (en endavant l'Agència o ACC1Ó) pot portar a terme les seves activitats per mitjà de societats o altres fórmules de col·laboració amb entitats públiques o privades i pot constituir el capital de qualsevol entitat que adopti la forma de societat mercantil o participar-hi i també de qualsevol altre ens públic o privat i amb ànim de lucre o sense l'objecte social del qual estigui relacionat amb la finalitat i els objectius de l'Agència.

La participació de l'Agència en el Fons d'Inversió en Empreses Tecnològiques té per finalitat facilitar l'accés al finançament per part de les micro i petites empreses de base tecnològica o innovadora en fases embrionàries de desenvolupament, que l'Agència vehicula actualment a través de Societat Catalana d'Inversió en Empreses de Base Tecnològica, SA.

Per tal de no duplicar instruments i vehicles d'inversió i per tal d'alliberar el finançament necessari per poder participar en el Fons de Capital Risc, actualment en fase de promoció per part de la gestora Institut Català de Finances Capital, SGECR, SA, és precís dissoldre la mercantil Societat Catalana d'Inversió en empreses de Base Tecnològica, SA, alliberar la tresoreria que actualment està pendent d'invertir per 10 M€ i transmetre la cartera de participacions d'aquesta societat al nou Fons.

Per tal de poder procedir a la dissolució sense liquidació de la mercantil Societat Catalana d'Inversió en empreses de Base Tecnològica, SA, amb transmissió global del seu patrimoni a l'Agència, és necessari que l'Agència esdevingui accionista única de la societat i adquireixi en conseqüència el 2,10% del capital en mans dels accionistes minoritaris.

Atesos els acords al respecte presos pel Comitè Executiu del Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) el passat 22 d'abril de 2010: de procedir a convertir-se en l'accionista únic de Societat Catalana d'Inversió en empreses de Base Tecnològica, SA; de dissoldre-la; així com de comprometre la seva participació a Fons d'Inversió en Empreses Tecnològiques FCR i de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR