DECRET 324/2002, de 19 de novembre, pel qual s'autoritza el canvi de nom de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, la qual passa a denominar-se Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, i la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de llicenciat o llicenciada en periodisme en aquesta Facultat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 324/2002, de 19 de novembre, pel qual s'autoritza el canvi de nom de la Facultat de CiËncies JurÌdiques i EconÚmiques, la qual passa a denominar-se Facultat d'Empresa i ComunicaciÛ de la Universitat de Vic, i la implantaciÛ dels estudis conduents a l'obtenciÛ del tÌtol de llicenciat o llicenciada en periodisme en aquesta Facultat.

La Llei 5/1997, de 30 de maig, de reconeixement de la Universitat Vic, estableix, en l'article 2, els centres que configuren inicialment aquesta Universitat, aixÌ com els estudis que s'hi imparteixen.

La Universitat de Vic ha manifestat la voluntat d'ampliar la seva oferta educativa i ha sol-licitat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ l'autoritzaciÛ per impartir els estudis conduents a l'obtenciÛ del tÌtol de llicenciat o llicenciada en periodisme; en aquest sentit, i amb la finalitat d'adaptar el nom de la Facultat de CiËncies JurÌdiques i EconÚmiques a la nova realitat per a la implantaciÛ dels estudis que es proposa, la Universitat ha considerat convenient canviar la denominaciÛ del centre universitari perquË passi a denominar-se Facultat d'Empresa i ComunicaciÛ.

D'acord amb aquesta peticiÛ, de conformitat amb el que estableixen la Llei org‡nica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creaciÛ i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programaciÛ universit‡ria de Catalunya i els procediments de creaciÛ o reconeixement i de reordenaciÛ de centres docents universitaris i d'implantaciÛ d'ensenyaments, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza el canvi de nom de la Facultat de CiËncies JurÌdiques i EconÚmiques de la Universitat de Vic, que passa a denominar-se Facultat d'Empresa i ComunicaciÛ.

Article 2

S'autoritza la implantaciÛ dels estudis conduents a l'obtenciÛ del tÌtol de llicenciat o llicenciada en periodisme a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR