DECRET 157/1999, d'1 de juny, pel qual es reconeix l'Escola Universitària de Ciències Experimentals i Tecnologia de la Universitat Internacional de Catalunya i s'implanten diferents estudis.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

157/1999, d’1 de juny, pel qual es reconeix l’Escola Universitària de Ciències Experimentals i Tecnologia de la Universitat Internacional de Catalunya i s’implanten diferents estudis.

La Llei 11/1997, d’1 d’octubre, de reconeixement de la Universitat Internacional de Catalunya, estableix els centres dels quals consta inicialment aquesta Universitat i els estudis que s’hi imparteixen. L’article 7 d’aquesta Llei estableix que per al reconeixement de nous centres i implantació de nous ensenyaments cal l’aprovació del Govern.

D’acord amb això, la Universitat Internacional de Catalunya ha manifestat la voluntat d’ampliar la seva oferta educativa amb la creació d’un nou centre universitari, l’Escola Universitària de Ciències Experimentals i Tecnologia, la qual impartirà els estudis conduents a l’obtenció dels títols d’enginyer tècnic agrícola, especialitat en indústries agràries i alimentàries; enginyer tècnic agrícola, especialitat en explotacions agropecuàries, i enginyer tècnic agrícola, especialitat en hortofructicultura i jardineria, i ha demanat al Comissionat per a Universitats i Recerca el reconeixement d’aquest nou centre i autorització per impartir-hi els estudis abans esmentats.

D’acord amb aquesta petició, conforme al que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació Universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, a proposta del conseller de la Presidència i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es reconeix l’Escola Universitària de Ciències Experimentals i Tecnologia de la Universitat Internacional de Catalunya, situada a la carretera Nova Estació de Ferreries, s/n, de Tortosa (Baix Ebre), a la qual s’implanten els estudis conduents a l’obtenció dels següents títols:

Enginyer tècnic agrícola, especialitat en indústries agràries i alimentàries.

Enginyer tècnic agrícola, especialitat en explotacions agropecuàries.

Enginyer tècnic agrícola, especialitat en hortofructicultura i jardineria.

Article 2

Aquesta autorització té caràcter provisional i resta condicionada al compliment de l’acord de la Comissió d’Urbanisme de Tarragona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR