DECRET 232/1992, de 13 d'octubre, pel qual es crea la Facultat de Ciències de l'Educació a la Universitat Autònoma de Barcelona, resultant de la fusió de diversos centres d'aquesta Universitat, i s'autoritza la implantació dels estudis de diplomat en Educació social i Mestre.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Els estudis i la recerca en l'àmbit educatiu a la Universitat Autònoma de Barcelona estan en l'actualitat repartits en diferents centres.

Aquests ensenyaments estan experimentant una profunda transformació per tal d'adequar-se a les necessitats actuals. Aquesta circumstància fa que sigui un moment especialment oportú per crear una facultat on impartir tots aquests nous estudis, que permeti una millor articulació de la formació bàsica dels educadors.

A banda d'això, aquesta nova facultat contribuirà a donar als estudis d'educació el lloc que els pertoca en l'àmbit universitari. La nova Facultat de Ciències de l'Educació seria resultant de la fusió de l'Escola Universitària de Mestres Sant Cugat i la Secció de Ciències de l'Educació de la Facultat de Filosofia i Lletres.

En virtut d'això, i d'acord amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; a proposta del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l'acord previ del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea la Facultat de Ciències de l'Educació a la Universitat Autònoma de Barcelona, resultant de la fusió de l'Escola Universitària de Mestres Sant Cugat i la Secció de Ciències de l'Educació de la Facultat de Filosofia i Lletres.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR