DECRET 81/2003, de 18 de març, pel qual s'autoritza la creació de l'Institut de Neurociències com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 81/2003, de 18 de marÁ, pel qual s'autoritza la creaciÛ de l'Institut de NeurociËncies com a institut universitari de recerca propi de la Universitat AutÚnoma de Barcelona.

La Universitat AutÚnoma de Barcelona, amb la finalitat primordial de contribuir als avenÁos en el coneixement dels mecanismes del cervell hum‡ aixÌ com de les diferents patologies del sistema nerviÛs i amb la voluntat de millorar la conjunciÛ i el potencial investigador d'un bon nombre de grups de recerca en el camp neurobiolÚgic b‡sic i aplicat, ha sol-licitat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ, mitjanÁant el seu consell social, la creaciÛ d'un institut universitari de recerca anomenat Institut de NeurociËncies.

De conformitat amb la sol-licitud esmentada, d'acord amb el que estableix l'article 10.3 de la Llei org‡nica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats i els Estatuts de la Universitat AutÚnoma de Barcelona, amb l'acord favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la creaciÛ de l'Institut de NeurociËncies com a institut universitari de recerca propi de la Universitat AutÚnoma de Barcelona.

Article 2

Aquest Institut tindr‡ com a objectiu la recerca amb la finalitat de contribuir als avenÁos en el coneixement dels mecanismes del cervell hum‡ i de les diferents patologies del sistema nerviÛs.

Article 3

L'Institut de NeurociËncies es regir‡ pel que disposen la Llei org‡nica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR