ORDRE IRP/8/2008, de 14 de gener, de creació de diversos negociats del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Nord de la Direcció General de la Policia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/8/2008, de 14 de gener, de creació de diversos negociats del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Nord de la Direcció General de la Policia.

Mitjançant el Decret 396/2004, de 5 d'octubre, de modificació del Decret 147/2002, de 28 de maig, de reestructuració parcial de la Direcció General de Seguretat Ciutadana (actualment Direcció General de la Policia) es crea, entre d'altres, el Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Nord.

A aquest servei es van adscriure, d'acord amb el que estableix el Decret 396/2004, les seves respectives seccions de Recursos Humans i Administració.

El Decret 243/2007, de 6 de novembre, d'estructura del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, modifica l'estructura existent i crea al Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Nord la Secció de Recursos Humans i Materials Metropolitana Nord-est, ubicada a Granollers, i la Secció de Recursos Humans i Materials Metropolitana Nord-oest, ubicada a Sabadell.

Amb l'Ordre INT/467/2006, de 3 d'octubre, es van crear els negociats regionals de Recursos Humans, el de Gestió Administrativa i Logística i el de Serveis Generals per la Regió Policial Metropolitana Nord ubicada a Granollers i cal ara finalitzar aquesta estructura amb la creació dels negociats de les seves àrees bàsiques policials.

En conseqüència i de conformitat amb el que estableixen els articles 25.2, 61 i 62 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Es crea per a cadascuna de les àrees bàsiques policials de Granollers, Mollet del Vallès, Arenys de Mar, Mataró, Badalona, Premià de Mar i Santa Coloma de Gramanet, de la Regió Policial Metropolitana Nord, un negociat de coordinació administrativa. Aquests negociats depenen tots de la Secció de Recursos Humans i Materials Metropolitana Nord-est.

La funció d'aquests negociats és organitzar i gestionar, en els diferents àmbits que gestionen, les tasques dels administratius i auxiliars administratius adscrits a la respectiva àrea bàsica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR