ORDRE INT/467/2006, de 3 d'octubre, de creació de diversos negociats del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Nord de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/467/2006, de 3 d'octubre, de creació de diversos negociats del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Nord de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

Mitjançant el Decret 147/2002, de 28 de maig, de reestructuració parcial de la Direcció General de Seguretat Ciutadana es crea el Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Nord.

Aquest servei es va estructurar, segons estableix el Decret 396/2004, en una Secció de Recursos Humans i Administració. D'acord amb el pla director de desplegament, i per raons operatives, s'ha previst una estructura descentralitzada de la Regió Policial Metropolitana Nord a Sabadell. Per aquest motiu s'ha previst igualment en l'estructura administrativa el trasllat de la seu de la Secció de Recursos Humans i Administració Metropolitana Nord a Sabadell.

L'estructura descentralitzada de la Regió Policial Metropolitana Nord comporta la necessitat de crear a Sabadell, depenents del cap de Secció, una estructura de negociats idèntics funcionalment als que es creen a Granollers, però amb un àmbit territorial diferent.

En concret, els negociats ubicats a Sabadell, el de Recursos Humans, el de Gestió Administrativa i Logística i el de Serveis Generals, abastaran l'àmbit territorial que comprenen les àrees bàsiques policials de Sabadell, Cerdanyola, Terrassa i Rubí.

En canvi, els negociats ubicats a Granollers, i que dependran del cap del Servei, abastaran les àrees bàsiques policials de Granollers, Mollet del Vallès Arenys de Mar, Mataró, Badalona, Premià de Mar i Santa Coloma de Gramenet.

En conseqüència i de conformitat amb la facultat que m'atorga la disposició final primera del Decret 396/2004, i d'acord amb el que estableixen els articles 25.2, 61 i 62 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es creen dependents de la Secció de Recursos Humans i Administració, ubicada a Sabadell, del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Nord, de la Subdirecció General d'Administració i Serveis de la Direcció General de Seguretat Ciutadana els negociats de Recursos Humans, el de Gestió Administrativa i Logística i el de Serveis Generals, amb seu a Sabadell.

1.2 L'àmbit territorial d'actuació d'aquests negociats abastarà el de les àrees bàsiques...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR