ORDRE IRP/266/2007, de 19 de juliol, de creació de diversos negociats dels serveis d'administració de les regions policials Metropolitana Sud, Girona, Metropolitana Barcelona i Camp de Tarragona de la Direcció General de Policia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/266/2007, de 19 de juliol, de creació de diversos negociats dels serveis d'administració de les regions policials Metropolitana Sud, Girona, Metropolitana Barcelona i Camp de Tarragona de la Direcció General de Policia.

Mitjançant el Decret 396/2004, de 5 d'octubre, de modificació del Decret 147/2002, de 28 de maig, de reestructuració parcial de la Direcció General de Seguretat Ciutadana (actualment Direcció General de Policia) es creen, entre d'altres, els serveis d'administració de les regions policials Metropolitana Sud, Girona, Metropolitana Barcelona i Camp de Tarragona.

A aquests serveis es van adscriure, segons estableix el Decret 396/2004, les seves respectives seccions de Recursos Humans i Administració.

Amb l'Ordre INT/466/2006, de 3 d'octubre, es va crear part de l'estructura a nivell de negociat del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Sud, però el creixement territorial d'aquesta amb noves àrees bàsiques policials fa necessari la creació de nous negociats.

D'altra banda, la Regió Policial Girona encara no disposa d'estructura a nivell de negociat i escau, ara, crear-la.

L'Ordre INT/399/2005, de 10 d'octubre, va crear part de l'estructura a nivell de negociat del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, però amb l'assumpció de noves funcions per part del Servei d'Administració de la Regió Policial esmentada i la creació d'unitats funcionals amb unes tasques molt específiques que requereixen unitat d'actuació i coherència en la gestió fa necessari ampliar aquesta estructura a nivell de negociat.

En el cas de la Regió Policial Camp de Tarragona, amb el desplegament i l'obertura de l'Àrea Bàsica Policial Baix Penedès escau començar la creació de l'estructura a nivell de negociat, d'aquesta Regió.

En conseqüència i de conformitat amb la facultat que m'atorga la disposició final primera del Decret 396/2004, i d'acord amb el que estableixen els articles 25.2, 61 i 62 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es crea per a cadascuna de les àrees bàsiques policials de Sant Feliu de Llobregat, Martorell, Garraf, Alt Penedès, Sant Boi de Llobregat i Gavà, de la Regió Policial Metropolitana Sud, un negociat de coordinació administrativa. Aquests negociats depenen...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR