DECRET 230/2001, de 28 d'agost, pel qual s'autoritza l'adscripció de l'Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

230/2001, de 28 d’agost, pel qual s’autoritza l’adscripció de l’Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Fundació Institut Guttmann és una fundació privada que té com a objectiu principal promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar o qualsevol altra discapacitat física d’origen neurològic, així com atendre els serveis que siguin convenients per tal d’aconseguir la plena inserció social d’aquest col·lectiu.

Per a la realització d’aquests objectius la Fundació Institut Guttmann porta a terme una investigació especialitzada en el camp de la neurorehabilitació així com activitats docents especialitzades, amb gran transcendència clínica i social.

D’acord amb aquests finalitats aquesta Fundació ha sol·licitat l’adscripció de l’Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann a la Universitat Autònoma, la qual ha demanat l’autorització oportuna al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

De conformitat amb la sol·licitud de la Universitat Autònoma de Barcelona, d’acord amb el que disposen l’article 10.3 de la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, l’article 14 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb els acords favorables de la Junta de Govern i del Consell Social d’aquesta Universitat i amb l’informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d’Universitats, a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S’autoritza l’adscripció de l’Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article 2

S’aprova el Conveni d’adscripció subscrit entre la Fundació Institut Guttmann i la Universitat Autònoma de Barcelona l’1 de març de 1999.

Article 3

L’Institut Universitari de Neurorehabilitació Guttmann es regirà pel que fa a les seves...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR