DECRET 206/2013, de 30 de juliol, de modificació del termini d'execució de la línia de subvencions per a inversions i la línia de subvencions per a despeses de reparació, manteniment i conservació, regulats en els annexos 2 i 3 del Decret 155/2012, de 20 de novembre, pel qual s'aproven les bases reguladores i d'execució del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya per al període 2013-2016, i s'obre la convocatòria única per a aquest període.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Ateses les restriccions pressupostàries que es deriven de l’endarreriment en l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l’exercici 2013, cal ampliar l’abast temporal del nou període del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya, que haurà de comprendre les anualitats del 2013 al 2017.

Per aquesta raó, i pel que fa als programes gestionats per la Generalitat de Catalunya, el període d’execució serà el corresponent als anys 2014 a 2017, mentre que els programes específics gestionats per les diputacions provincials mantenen inalterada la seva vigència inicial, sens perjudici de la possibilitat d’ampliar-los en una anualitat, alhora que se les habilita, en relació amb els seus programes específics de l’anualitat 2013, per realitzar pagaments anticipats a càrrec de les subvencions que hagin de rebre els ens locals.

Atès que el període de convocatòria va finalitzar el passat 27 de febrer, les sol·licituds ja presentades pels ens locals són la demanda que ha de servir de base per a l’aprovació de la planificació del quadrienni 2014-2017.

Per tot això, a proposta de la vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S’ajorna fins a l’any 2014 l’inici de l’execució del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya de la línia de subvencions per a inversions i la línia de subvencions per a despeses de reparació, manteniment i conservació, regulades en els annexos 2 i 3 del Decret 155/2012, de 20 de novembre, pel qual s'aproven les bases reguladores i d'execució del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya per al període 2013-2016, i s'obre la convocatòria única per a aquest període.

Article 2

Les referències a les anualitats del període 2013-2016 que consten en l’articulat i els annexos 1 al 3 del Decret 155/2012, en relació amb la línia de subvencions per a inversions i la línia de subvencions per a despeses de reparació, manteniment i conservació, s’han d’entendre fetes a les anualitats subsegüents.

Sens perjudici del que estableix l’article 1, excepcionalment, pel que fa a les subvencions de l’anualitat 2014 de la línia de reparació, manteniment i conservació, seran subvencionables les despeses que estableix la base segona de l’annex 3 del Decret 155/2012 que els ens locals dugin a terme durant l’any 2013 i fins al 30 de setembre de 2014.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR