ACORD GOV/82/2011, de 17 de maig, pel qual es nomenen els representants de la Generalitat de Catalunya a la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/82/2011, de 17 de maig, pel qual es nomenen els representants de la Generalitat de Catalunya a la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat.

L'apartat 1 de l'article 210 de la Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, estableix que la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat és l'òrgan bilateral de relació entre ambdues administracions en l'àmbit del finançament autonòmic. Li corresponen la concreció, l'aplicació, l'actualització i el seguiment del sistema de finançament, i també la canalització del conjunt de relacions fiscals i financeres de la Generalitat i l'Estat.

Així mateix, l'esmentat precepte determina que aquesta Comissió s'integra per un nombre igual de representants de l'Estat i de la Generalitat, i que la presidència és exercida de forma rotatòria entre les dues parts en torns d'un any.

L'Acord GOV/34/2007, de 6 de febrer, nomena els representants de l'Administració de la Generalitat en la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat de Catalunya. Així mateix, mitjançant l'Acord GOV/3/2011, d'11 de gener, es va designar el president de la representació de la Generalitat de Catalunya a l'esmentada Comissió.

Mitjançant el Decret 326/2011, de 26 d'abril, de reestructuració del Departament de Governació i Relacions Institucionals, s'estableix una nova articulació de la unitat que, en matèria de traspassos i cooperació institucional, dóna suport a les diferents comissions competents en els respectius àmbits d'actuació.

Atesos els canvis que s'han produït en les denominacions i competències dels departaments de la Generalitat, s'ha considerat necessari modificar la composició de la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat de Catalunya; així com incorporar representants dels grups parlamentaris que assistiran a les reunions prèvies de la part catalana de la Comissió.

Per tot això, a proposta de la vicepresidenta del Govern, el Govern

Acorda:

—1 Nomenar representants de l'Administració de la Generalitat en la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat-Generalitat de Catalunya les persones titulars dels òrgans següents:

El conseller/la consellera d'Economia i Coneixement

El secretari/la secretària general de la Presidència

El secretari/la secretària general de Governació i Relacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR