ORDRE GAP/478/2010, de 14 d'octubre, per la qual es nomenen els vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir a la Canonja.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GAP/478/2010, de 14 d'octubre, per la qual es nomenen els vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir a la Canonja.

El 30 d'abril de 2010 es va publicar en el DOGC la Llei 8/2010, de 22 d'abril, de creació del municipi de la Canonja, per segregació d'una part del terme municipal de Tarragona.

La disposició transitòria primera de la Llei esmentada preveu que la Canonja, fins que no es constitueixi el nou consistori que ha de resultar de les properes eleccions municipals, s'ha de regir per una comissió gestora d'onze membres, d'acord amb els resultats obtinguts en les darreres eleccions municipals en les meses corresponents al territori segregat.

Un cop certificats per la Junta Electoral corresponent els resultats obtinguts en les darreres eleccions municipals en la mesa o les meses corresponents a l'àmbit de la Canonja i vistes les propostes del Partit dels Socialistes de Catalunya, de Convergència i Unió i del Partit Popular;

D'acord amb el que disposen els articles 5, 6 i 7 i la disposició final segona del Decret 78/1998, de 17 de març, pel qual es regulen les comissions gestores municipals,

Ordeno:

Article 1

Nomenar els senyors Roc Muñoz Martínez, Juan Antonio Ruiz Gila, Milagrosa Carreté Grogués, Francisco Domínguez Sánchez, Francisca Márquez Sola, Francesca Orellana Ruiz, Antonio M. Reyes Padrón, Francisco Manuel Roca Gutiérrez, Maria Misericordia Roca i Vila, Francesc Estellé i Ros i Jacinto Moreno Macías vocals gestors que han d'integrar la comissió gestora municipal que s'ha de constituir a la Canonja, amb els drets i els deures inherents al càrrec.

Article 2

Els senyors Roc Muñoz Martínez, Juan Antonio Ruiz Gila, Milagrosa Carreté Grogués, Francisco Domínguez Sánchez, Francisca Márquez Sola, Francesca Orellana Ruiz, Antonio M. Reyes Padrón, Francisco Manuel Roca Gutiérrez, Maria Misericordia Roca i Vila, Francesc Estellé i Ros i Jacinto Moreno Macías han de prendre possessió del càrrec de vocals gestors en la primera sessió pública extraordinària a la seu de l'Ajuntament.

Article 3

Publicar aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 14 d'octubre de 2010

Jordi Ausàs i Coll

Conseller de Governació i Administracions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR