ORDRE INT/59/2011, de 15 d'abril, de modificació de l'Ordre IRP/572/2010, d'1 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada del concurs de novel·la negra d'intriga i policíaca escrita en llengua catalana anomenat Premi Crims de Tinta i se n'aproven les bases reguladores corresponents.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/59/2011, de 15 d'abril, de modificació de l'Ordre IRP/572/2010, d'1 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada del concurs de novel·la negra d'intriga i policíaca escrita en llengua catalana anomenat Premi Crims de Tinta i se n'aproven les bases reguladores corresponents.

Mitjançant l'Ordre IRP/572/2010, d'1 de desembre, es va obrir la convocatòria anticipada del concurs, anomenat Premi Crims de Tinta, de novel·la negra d'intriga i policíaca escrita en llengua catalana, original i inèdita que no tingués compromesos els seus drets ni hagués rebut anteriorment altres premis o ajuts a la creació.

Amb l'Ordre INT/28/2011, de 10 de febrer, es van modificar alguns aspectes de la convocatòria esmentada com la dotació econòmica del premi que ha estat reduïda. Per aquest motiu, es va facilitar que les persones que decidissin retirar-se i no participar-hi poguessin fer-ho recollint els originals presentats.

Atès que el termini facilitat per a dur a terme la possible retirada d'originals ha comportat que no es puguin mantenir les dates previstes a la base 8 de l'annex de l'Ordre IRP/572/2010, d'1 de desembre, quant a l'elevació de la proposta del jurat i la resolució de concessió del premi;

Vista la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya;

D'acord amb el que preveu el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

—1 Modificar la redacció del penúltim paràgraf de la base 8 de l'annex de l'Ordre IRP/572/2010, d'1 de desembre, que queda redactat de la manera següent:

“- 8 Comissió de selecció (...)

”El jurat elevarà la seva proposta al conseller d'Interior que formalitzarà la concessió del premi mitjançant una resolució. La concessió del premi es pot declarar deserta si la qualitat de les obres no assoleix el nivell exigit pel jurat.”

2 Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR