RESOLUCIÓ ENS/1659/2003, de 20 de maig, per la qual s'autoritza la modificació de l'autorització d'obertura del centre docent privat San José de Calasanz, de Sabadell.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ ENS/1659/2003, de 20 de maig, per la qual s'autoritza la modificació de l'autorització d'obertura del centre docent privat San José de Calasanz, de Sabadell.

Per tal de resoldre la sol·licitud presentada a la corresponent delegació territorial del Departament d'Ensenyament pel titular del centre docent privat San José de Calasanz, de Sabadell, en petició de canvi de denominació, es va instruir l'expedient corresponent.

Atès que s'ha comprovat a l'expedient esmentat el compliment dels requisits exigits per la normativa vigent, en concret per la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació; la Llei orgànica 1/1990, de 3 d'octubre, d'ordenació general del sistema educatiu; el Reial decret 1004/1991, de 14 de juny, pel qual s'estableixen els requisits mínims dels centres que imparteixen ensenyaments de règim general no universitaris, i el Decret 55/1994, de 8 de març, sobre el règim d'autorització dels centres docents privats,

Resolc:

.1 Autoritzar la modificació de l'autorització d'obertura del centre docent privat San José de Calasanz, de Sabadell, per canvi de denominació, en els termes que s'especifiquen en l'annex d'aquesta Resolució.

.2 Aquesta Resolució s'inscriurà al Registre de centres docents.

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant la consellera d'Ensenyament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Sabadell, 20 de maig de 2003

P. D. (Resolució de 10.5.1999, DOGC de 7.6.1999)

Jordi Basiana i Obradors

Delegat territorial del Vallès Occidental

Annex

Comarca del Vallès Occidental

Delegació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR