RESOLUCIÓ EDU/2936/2007, de 25 de setembre, per la qual s'autoritza la modificació de l'autorització d'obertura del centre docent privat Sant Gabriel, de Sant Adrià de Besòs.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/2936/2007, de 25 de setembre, per la qual s'autoritza la modificació de l'autorització d'obertura del centre docent privat Sant Gabriel, de Sant Adrià de Besòs.

Per tal de resoldre la sol·licitud presentada pel titular del centre docent privat Sant Gabriel, de Sant Adrià de Besòs, en petició d'autorització de modificació de la capacitat, es va instruir l'expedient corresponent.

Atès que s'ha comprovat a l'expedient esmentat el compliment dels requisits exigits per la normativa d'aplicació, en concret, per la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació; la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació; el Reial decret 1537/2003, de 5 de desembre, pel qual s'estableixen els requisits mínims dels centres que imparteixen ensenyaments escolars de règim general; i el Decret 55/1994, de 8 de març, sobre el règim d'autorització dels centres docents privats,

Resolc:

.1 Autoritzar la modificació de l'autorització d'obertura del centre docent privat Sant Gabriel, de Sant Adrià de Besòs, codi 08025174, per modificació de la capacitat, en els termes següents:

Educació infantil de segon cicle: ampliació de 6 a 7 unitats i de 150 a 175 llocs escolars, amb efectes des de l'inici del curs 2007-2008.

.2 Aquesta Resolució s'inscriurà al Registre de centres docents.

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant el conseller d'Educació, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR