RESOLUCIÓ CLT/357/2005, de 15 de febrer, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió de subvencions per a l'edició i la promoció de fonogrames durant l'any 2005 (codi 10904).

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Les Indústries Culturals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CLT/357/2005, de 15 de febrer, per la qual s'obre convocatòria per a la concessió de subvencions per a l'edició i la promoció de fonogrames durant l'any 2005 (codi 10904).

Atès que entre les funcions de l'Institut Català de les Indús tries Culturals es troba la de fomentar el desenvolupament de les empreses relacionades amb les indústries culturals i de promoure i executar qualsevol altra activitat dirigida a desenvolupar les indústries culturals a Catalunya i que un dels seus objectius és garantir el suport a la producció i promoció fonogràfica, i fer possible una major difusió de la creació musical realitzada a Catalunya;

D'acord amb l'article 11.e dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril;

Atesos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Resolc:

.1 S'obre convocatòria per a la concessió de subvencions per a l'edició i promoció de fonogrames durant l'any 2005 (codi 10904).

.2 Les subvencions que preveu aquesta convocatòria es regeixen per les bases que consten en l'annex d'aquesta Resolució, aprovades pel Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals en la seva reunió de 14 de febrer de 2005 i per la normativa general de subvencions.

.3 La dotació màxima per a les subvencions que preveu aquesta Resolució és de 400.000 euros, amb càrrec a la partida 470.00 01 del pressupost de l'Institut Català de les Indústries Culturals per a l'any 2005.

La dotació màxima prevista podrà ser ampliada en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries.

.4 Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la consellera de Cultura en el termini d'un mes des de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 15 de febrer de 2005

Xavier Marcé i Carol

Director

Annex

Bases

.1 Objecte

L'objecte de la convocatòria és la concessió de subvencions per a l'edició i promoció de fonogrames de distribució comercial normal, d'intèrprets, compositors o formacions que desenvolupin la seva activitat bàsicament a Catalunya, editats durant l'any 2005 en les modalitats següents:

a) Subvencions a l'edició de fonogrames.

b) Subvencions a la promoció i publicitat de fonogrames editats.

.2 Condicions

L'Institut Català de les Indústries Culturals limita la subvenció a un màxim de 6 edicions diferents per empresa discogràfica per a l'any 2005, ja que s'entén que cada edició pot optar a les dues modalitats presentades en aquesta convocatòria.

.3 Quantia

3.1 L'import de les subvencions és, pelque fa a les dues modalitats de subvencions de 2.500 euros per projecte i de 3.500 euros en el cas que es tracti de música en català. S'entén edició en català, aquells fonogrames que tenen un mínim del 60% dels temes o del total de la duració en llengua catalana.

3.2 En cas d'edició de fonogrames realitzats en règim de coproducció es distribuirà l'import de l'ajut entre les empreses coproductores que optin a subvenció en funció del seu percentatge de participació.

3.3 L'import subvencionat no podrà superar el 30% del cost total de l'activitat subvencionada, llevat del cas de música en català en què aquest percentatge podrà arribar al 50%.

.4 Destinataris/àries

Poden optar a aquestes subvencions les empreses fonogràfiques domiciliades a Catalunya que tinguin en projecte dur a terme l'edició de fonogrames d'intèrprets, compositors o formacions que preveu la base 1. No poden optar a les subvencions les entitats sense finalitat de lucre, ni aquells/es sol·licitants que hagin obtingut una subvenció per al mateix projecte per qualsevol òrgan o organisme de la Generalitat de Catalunya, o participat per aquesta.

.5 Requisits

5.1 Per optar a aquests subvencions cal reunir els requisits següents:

a) Que sigui obra original o producció especialment...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR