RESOLUCIÓ PTO/484/2002, de 27 de febrer, per la qual es modifica la Resolució de 6 d'octubre de 1999, per la qual es convoquen proves per a l'obtenció del certificat de capacitació professional per a l'exercici de l'activitat de transportista per carretera.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

PTO/484/2002, de 27 de febrer, per la qual es modifica la Resolució de 6 d'octubre de 1999, per la qual es convoquen proves per a l'obtenció del certificat de capacitació professional per a l'exercici de l'activitat de transportista per carretera.

Mitjançant la Resolució de la Direcció General de Ports i Transports de 6 d'octubre de 1999 es van convocar proves per l'obtenció del certificat de capacitació professional per a l'exercici de l'activitat de transportista per carretera, amb la determinació de les normes i condicions tant per a la participació en aquestes proves com per a la seva realització.

La progressiva implantació de sistemes telemàtics en les relacions entre els ciutadans i l'Administració fa necessària la modificació de la Resolució esmentada per tal d'incorporar aquestes noves tecnologies en el procediment d'inscripció a les proves per a l'obtenció del certificat de capacitació professional.

Per tot això,

Resolc:

Es modifiquen els apartats 1 i 2 de l'article 2 i l'article 3.1 de la Resolució de la Direcció General de Ports i Transports de 6 d'octubre de 1999, que queden redactats de la manera següent:

"2.1 Les sol·licituds per prendre part en aquestes proves s'hauran d'adreçar al director general de Ports i Transports i s'hauran de formalitzar emplenant l'imprès normalitzat que es facilitarà a la seu de la Direcció General de Ports i Transports i als serveis territorials de Transports de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, al qual s'haurà d'adjuntar la fotocòpia del DNI o del document que acrediti la personalitat del sol·licitant, o bé a través d'Internet (adreça electrònica: www.gencat.es/ptop), o trucant al telèfon 012 d'informació de la Generalitat de Catalunya.

"2.2 Per a cadascuna de les proves previstes a l'article 1 d'aquesta Resolució a què es vulguin presentar, els aspirants hauran de satisfer la taxa corresponent d'acord amb la darrera actualització efectuada per la Llei de pressupostos corresponent de la Generalitat de Catalunya. El pagament de la taxa s'haurà d'efectuar en qualsevol de les oficines de la Caixa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR