RESOLUCIÓ INT/2314/2011, de 16 de setembre, de convocatòria d'un examen per obtenir l'acreditació per elaborar plans d'autoprotecció de les activitats i els centres d'interès per a la protecció civil local (núm. de registre de la convocatòria 2011/98.390.00370).

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut de Seguretat Pública de Catalunya
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

INT/2314/2011, de 16 de setembre, de convocatòria d'un examen per obtenir l'acreditació per elaborar plans d'autoprotecció de les activitats i els centres d'interès per a la protecció civil local (núm. de registre de la convocatòria 2011/98.390.00370).

D'acord amb el que estableix l'article 17 del Decret 82/2010, de 29 de juny, pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció i es fixa el contingut d'aquestes mesures i d'acord amb el que disposa l'article 2 de l'Ordre IRP/516/2010, de 8 de novembre, sobre el procediment d'acreditació del personal tècnic competent per a l'elaboració de plans d'autoprotecció en l'àmbit de la protecció civil, el personal que es vol acreditar com a tècnic competent per elaborar plans d'autoprotecció de les activitats i els centres d'interès per a la protecció civil local pot optar per realitzar un examen per demostrar els seus coneixements.

D'acord amb el que estableix l'article 14 del Decret 82/2010, de 29 de juny, pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció i es fixa el contingut d'aquestes mesures, i en ús de les atribucions que tinc conferides,

Resolc:

Article 1

Convocar un examen per obtenir l'acreditació com a tècnic competent per elaborar plans d'autoprotecció de les activitats i els centres d'interès per a la protecció civil local (núm. de registre de la convocatòria 2011/98.390.00370), amb subjecció a les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Contra aquesta Resolució i les seves bases, que no exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant el conseller d'Interior en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya , d'acord amb el que preveuen els articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Mollet del Vallès, 16 de setembre de 2011

Núria Aymerich i Rocavert

Directora

Annex 1

Bases

—1  Normes generals

S'obre la convocatòria de l'examen de coneixements per obtenir l'acreditació per elaborar plans d'autoprotecció de les activitats i els centres d'interès per a la protecció civil local.

—2  Requisits de les persones participants

2.1 Per prendre part en aquesta convocatòria, les persones participants han de complir el requisit que s'especifica a l'article 2.1.b) de l'Ordre, que és el següent:

Tenir una titulació universitària oficial o pròpia expedida per una universitat reconeguda normativament o un centre adscrit a aquesta, i que el seu pla d'estudis tingui un contingut mínim de 180 crèdits europeus ECTS o equivalents.

2.2 El requisit establert anteriorment s'ha de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds.

—3  Presentació de sol·licituds

3.1 Documentació que s'ha de presentar.

3.1.1 Les persones interessades a participar en aquesta convocatòria han de presentar, dins el termini i en els llocs establerts a la base 3.2, la documentació següent:

a) Sol·licitud de participació adreçada a la directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, d'acord amb el model que figura a l'annex 3.

b) Fotocòpia del document nacional d'identitat o passaport o permís de residència i de treball, en el cas de les persones estrangeres.

c) Fotocòpia compulsada del títol universitari espanyol o homologat.

3.1.2 Les persones que no presentin la documentació especificada i/o no compleixin els requisits necessaris restaran excloses del procés selectiu.

3.2 Termini i llocs de presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds, amb la documentació annexa establerta a la base 3.1.1, es poden presentar al registre de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, ctra. C17 Barcelona-Ripoll, km 13,5, 08100 Mollet del Vallès, o bé a qualsevol dels llocs i pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de 20 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

En el cas que s'opti per presentar la sol·licitud en una oficina de correus, es farà en un sobre obert per tal que la sol·licitud sigui datada i segellada pel/per la funcionari/ària de correus abans de ser certificada.

3.3 Instruccions per emplenar les sol·licituds.

Per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR