RESOLUCIÓ de 20 de setembre de 2001, sobre la segona convocatòria de les proves per obtenir el certificat de capacitació professional per a l'exercici de l'activitat de conseller de seguretat del transport de mercaderies perilloses per carretera o per ferrocarril.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyResolució

de 20 de setembre de 2001, sobre la segona convocatòria de les proves per obtenir el certificat de capacitació professional per a l’exercici de l’activitat de conseller de seguretat del transport de mercaderies perilloses per carretera o per ferrocarril.

La Direcció General de Ports i Transports, mitjançant la Resolució de 16 de febrer de 2000 (DOGC núm. 3084, de 23.2.2000), va establir les condicions per a la convocatòria de les proves anuals per a l’obtenció del certificat de capacitació per a l’exercici de l’activitat de conseller de seguretat del transport de mercaderies perilloses per carretera o per ferrocarril.

Un cop efectuades les proves corresponents a la primera convocatòria de l’any 2001 i de conformitat amb el que preveuen els articles 1 i 5 de la Resolució esmentada, es procedeix a efectuar la segona convocatòria de les proves per a l’obtenció del certificat de capacitació professional per a l’exercici de l’activitat de conseller de seguretat del transport de mercaderies perilloses per carretera o per ferrocarril.

Per tot això,

Resolc:

Article 1

1.1 Els exercicis corresponents a la segona convocatòria de les proves per a l’obtenció del certificat de capacitació professional per a l’exercici de l’activitat de conseller de seguretat en les modalitats genèriques de transport de mercaderies perilloses per carretera o transport de mercaderies perilloses per ferrocarril es realitzaran el dia 30 de novembre de 2001, en el lloc i l’hora que figuren a l’annex 1.

1.2 El lloc, la data, l’hora i la durada dels exercicis corresponents a les modalitats específiques de cadascuna de les especialitats que preveu l’article 1.2 de la Resolució de 16 de febrer de 2000 (DOGC núm. 3084, de 23.2.2000) seran oportunament determinats d’acord amb el nombre d’aspirants per a cada especialitat mitjançant un anunci publicat al DOGC.

Article 2

Es determina la composició del tribunal qualificador de la segona convocatòria de les proves per obtenir el certificat de capacitació professional per a l’exercici de l’activitat de conseller de seguretat del transport de mercaderies perilloses per carretera o per ferrocarril, que figura a l’annex 2.

Article 3

3.1 El tribunal qualificador de les proves té la categoria cinquena de les que estableix el Decret 337/1988, de 17 d’octubre, modificat pel Decret 201/1993, de 27 de juliol.

3.2 D’acord amb el que estableixen l’article 25.11 del Decret 337/1988, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR