ORDRE de 10 de maig de 2001, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases per a la concessió de subvencions a les oficines de turisme de la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya per a l'adquisició d'equipament informàtic.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 10 de maig de 2001, per la qual s’obre la convocatòria i s’aproven les bases per a la concessió de subvencions a les oficines de turisme de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya per a l’adquisició d’equipament informàtic.

En virtut de l’increment de l’afluència de públic a les oficines de turisme en demanda de serveis i d’informació turístics, cada vegada més àmplia i diversificada, així com de la bona acollida a la línia d’ajuts encetada l’any 2000, i per tal de potenciar i millorar la imatge turística de Catalunya, fomentant l’aplicació de les noves tecnologies de la informació,

ORDENO:

Article 1

S’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions a les entitats titulars de les oficines de turisme que integren la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya per a l’adquisició d’equipament informàtic.

Article 2

S’aproven les bases que regeixen aquesta convocatòria i que figuren a l’annex d’aquesta Ordre.

A aquestes bases els és aplicable el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol.

Article 3

La quantitat màxima destinada a aquestes subvencions per a l’any 2001 és de 14.000.000 de pessetes (84.141,69 euros), distribuïdes entre les partides i les dotacions següents: 13.07.740.01/1 per a empreses públiques i d’altres ens públics, amb 4.000.000 de pessetes (24.040,48 euros); i 13.07.760.05/9 per a corporacions locals, amb 10.000.000 de pessetes (60.101,21 euros). Ambdues partides corresponen al pressupost de la Direcció General de Turisme per a l’any 2001.

L’atorgament d’aquestes subvencions per a l’any 2001 quedarà condicionat a les disponibilitats pressupostàries.

Article 4

La sol·licitud es presentarà a les delegacions territorials del Departament d’Indústria, Comerç i Turisme a Girona, Lleida i Tarragona i, a Barcelona, a la Direcció General de Turisme, dins del termini d’un mes comptat des de l’entrada en vigor d’aquesta Ordre.

Article 5

Les delegacions territorials del Departament d’Indústria, Comerç i Turisme a les comarques de Girona, Lleida i Tarragona i, a Barcelona, el Servei d’Informació, Difusió i Publicacions, després de registrar l’entrada de la sol·licitud i d’assignar-li el número d’expedient, comprovaran que reuneix els requisits exigibles i que s’hi adjunten els documents preceptius. En cas contrari, requeriran el signant de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR