LLEI 18/1983, de 14 de juliol, que autoritza determinades operacions financeres relatives a l'empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i a altres empreses.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyLlei

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Sia notori a tots els ciutadans que el Parlament de Catalunya ha aprovat i jo, en nom del Rei i d'acord amb el que estableix l'article 33.2 de l'Estatut d'Autonomia, promulgo la següent

LLEI

Part dispositiva

Article 1

S'autoritza Ferrocarrils de la Generalitat perquè concerti operacions de crèdit a l'interior o a l'exterior, o emeti emprèstits en forma de deute fins a un import de 9.000 milions de pessetes, destinats a finançar la segona fase de renovació de material mòbil. Les dotacions i els recursos derivats d'aquesta autorització s'han de consignar en el Pressupost de Ferrocarrils de la Generalitat per al 1983.

Article 2

La Generalitat de Catalunya pot avalar les següents operacions de crèdit per a finançar inversions de renovació de material mòbil: 1 A Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya fins a un import de 9.000 milions de pessetes. 2 Al Ferrocarril Metropolità de Barcelona, S. A. (SPM7, fins a un import de 1.500 milions de pessetes. 3 A Transports de Barcelona (SPM) fins a un import de 1.400 milions de pessetes. 4 A empreses municipals de transport públic fins a un import de 100 milions de pessetes.

Disposició transitòria Abans de nou mesos, el Consell Executiu ha de presentar al Parlament, perquè sigui debatut i aprovat en la Comissió de Política Territorial, un pla global dels sistemes de transport públic a l'`area Metropolitana de Barcelona.

Disposicions finals Primera S'autoritza el Consell Executiu perquè, a proposta del Conseller d'Economia i Finances, dicti les disposicions que calguin per a desenvolupar i aplicar la present Llei.

Segona Aquesta Llei entrarà en vigor el mateix dia que serà publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tant, ordeno que tots els ciutadans als quals sigui d'aplicació aquesta Llei cooperin al seu compliment i que els Tribunals i les Autoritats als quals pertoqui la facin complir.

Barcelona, 14 de juliol de 1983

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep M. Cullell i Nadal Conseller d'Economia i Finances

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR