ORDRE AAM/388/2014, de 19 de desembre, per la qual es modifica l'Ordre AAM/7/2014, de 16 de gener, per la qual es regulen l'aprovació i els ajuts dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya a Catalunya, per al període 2014-2018, i es convoquen els ajuts corresponents.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

La gestió dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya a Catalunya es fa a l’empara de l’Ordre AAM/7/2014, de 16 de gener, per la qual es regulen l’aprovació i els ajuts dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya a Catalunya per al període 2014-2018, i es convoquen els ajuts corresponents.

Per tal d’adequar el termini de presentació d’aquests ajuts al termini de presentació dels plans de reestructuració i/o reconversió de la vinya, i amb la finalitat d’aclarir alguns aspectes relacionats amb les actuacions que no es consideren subvencionables i els requisits dels plans, es considera necessari modificar l’esmentada disposició.

Conseqüentment, d’acord amb l’article 92 del Decret legislatiu 2/2002, de 24 de desembre, pel qual s’aprova el Text legislatiu de la Llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia i la Direcció General de Desenvolupament Rural, i en virtut de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l’apartat 2 de l’article 3 de l’Ordre AAM/7/2014, de 16 de gener, que queda redactat de la manera següent:

“El termini de presentació de sol·licituds d’ajut per a cada campanya és de seixanta dies naturals a comptar des de la data de finalització del termini de presentació dels plans per a l’aprovació del pla fixat a l’apartat 4.2 de l’annex 1 d’aquesta Ordre”.

Article 2

S’afegeix la lletra d) a l’apartat 2.5 de l’annex 1 de l’Ordre AAM/7/2014, de 16 de gener, referit als plans que no es poden acollir a aquests ajuts, amb la redacció següent:

“d) La renovació de les vinyes plantades amb drets obtinguts per la concessió de drets de noves plantacions previstes a l’article 2 del Reial decret 1472/2000, de 4 d’agost, fins passats 10 anys des de la concessió.”

Article 3

Es modifica l’apartat 5.5 de l’annex 1 de l’Ordre AAM/7/2014, de 16 de gener, que passa a tenir la redacció següent:

“5.5 S’autoritza la utilització de drets de replantació de fora de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR