ORDRE AAM/66/2015, de 25 de març, per la qual es modifica l'Ordre AAM/312/2014, de 15 d'octubre, per la qual s'estableixen els criteris per a l'aplicació dels nivells de reducció en l'excreció del nitrogen del bestiar porcí mitjançant la millora de l'alimentació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

D’acord amb la disposició addicional segona de l’Ordre AAM/312/2014, de 15 d’octubre, per la qual s’estableixen els criteris per a l’aplicació dels nivells de reducció en l’excreció del nitrogen del bestiar porcí mitjançant la millora de l’alimentació, els equips de transport de dejeccions ramaderes que realitzen aplicacions a més de 10 km de les instal·lacions ramaderes d’origen han d’anar equipats amb un dispositiu electrònic de posicionament global (GPS) i una unitat d’adquisició i registre d’aquestes dades, que no en permeti la modificació.

Per tal de facilitar aquesta tasca a les granges afectades, és adient concretar quines són les dades mínimes que s’han de registrar en els esmentats equips.

Conseqüentment, i d’acord amb les competències que m’han estat atribuïdes i a proposta de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia,

Ordeno:

Article 1

Es modifica la disposició addicional segona de l’Ordre AAM/312/2014, de 15 d’octubre, per la qual s’estableixen els criteris per a l’aplicació dels nivells de reducció en l’excreció del nitrogen del bestiar porcí mitjançant la millora de l’alimentació, que queda redactada de la manera següent:

Els equips de transport de dejeccions ramaderes que realitzen aplicacions a més de 10 km de les instal·lacions ramaderes d’origen han d’anar equipats amb un dispositiu electrònic de posicionament global (GPS) i una unitat d’adquisició i registre d’aquestes dades, que no en permeti la modificació. Les dades mínimes i el format amb què cal enregistrar-les s’estableixen a l’annex 3 d’aquesta Ordre. Aquestes dades s’han de conservar a disposició del departament competent en matèria d’agricultura i ramaderia durant un termini de 3 anys.

.

Article 2

S’afegeix un nou annex 3 amb la redacció següent:

Annex 3

  1. Requeriments de traçabilitat del transport i aplicació de les dejeccions ramaderes

    Dades necessàries del punt d’origen de les dejeccions

    Les dades mínimes a facilitar referides al punt d’origen de les dejeccions ramaderes en cada transport/aplicació han de ser les següents:

    - Matrícula de la màquina que efectua el transport. Nom del camp: Matrícula.

    - Coordenades X i Y del punt de càrrega, amb el sistema de referència ETR89 (o datum WGS84, que és anàleg) i sistema de coordenades UTM 31 N. Noms i formats dels camps: X origen (format numèric) i Y origen (format numèric).

    - Marca oficial de la granja d’origen. Nom i format...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR