ORDRE GAP/195/2006, de 18 d'abril, per la qual s'aproven els preus públics de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE GAP/195/2006, de 18 d'abril, per la qual s'aproven els preus públics de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Els articles 22 i següents de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, estableixen el procediment per a la creació dels preus públics.

Mitjançant l'Ordre de 10 de febrer de 2005 es van aprovar els preus públics de l'Escola d'Administració de Catalunya.

Atesa la conveniència d'actualitzar aquests preus, suprimir-ne algun i crear-ne de nous;

D'acord amb el previst a l'article 23 de l'esmentada Llei i previ informe favorable del Departament d'Economia i Finances,

Ordeno:

Article 1

Activitats formatives

1.1 Aprovar els preus públics per a les activitats formatives de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya que es detallen a continuació:

Formació: 7 euros/hora.

Mestratges: 85 euros/crèdit.

Postgraus: 95 euros/crèdit.

1.2 Els preus públics a què fa referència l'apartat anterior són exigibles anticipadament a la celebració del curs de què es tracti, dins el termini i en les condicions en què s'estableixi a la convocatòria. Sols es podrà retornar l'import satisfet si se sol·licita per escrit com a màxim tres dies abans de l'inici del curs.

1.3 En la convocatòria corresponent, es preveurà la possibilitat de pagar fraccionadament les matrícules dels mestratges i els postgraus. En qualsevol cas, el primer pagament no podrà ser inferior al 50% del cost de la matrícula.

1.4 En el cas de personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya estan exemptes de pagament les activitats formatives del Pla de Formació de la Generalitat quan aquestes estiguin relacionades amb el lloc de treball i amb les funcions que desenvolupa l'alumne.

1.5 En el cas de personal de les administracions locals, estan exemptes de pagament les activitats formatives incloses a la línia estratègica de l'Escola, la formació en TIC i la formació de llengua anglesa per Internet.

Article 2

Lloguer d'espais

2.1 Aprovar els preus públics que es detallen a continuació per al lloguer d'espais de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya:

  1. Espais fins a 15 places.

    Fins a 5 hores: 70 euros.

    De 5 a 8 hores: 110 euros.

  2. Espais de 16 a 30 places.

    Fins a 5 hores: 100 euros.

    De 5 a 8 hores: 150 euros.

  3. De 31 a 45 places.

    Fins a 5 hores: 175 euros.

    De 5 a 8 hores: 280 euros.

  4. Sala d'actes: fins a 223 places:

    Fins a 5 hores: 300 euros.

    De 5 a 8 hores...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR