ORDRE ARP/215/2016, de 29 de juliol, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts de minimis per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat dels aliments i l'artesania alimentària a Catalunya regulats i convocats per a 2016 per l'Ordre ARP/166/2016, de 16 de juny.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre ARP/166/2016, de 16 de juny, es van convocar els ajuts de minimis destinats a la promoció i certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat dels aliments i l'artesania alimentària a Catalunya per a la campanya 2016.

L'article 2.3 de l'Ordre fixa un import total de 108.000,00 euros en la convocatòria distribuïts entre les tres línies d'ajuts convocades: l'ajut per a la promoció dels distintius d'origen i qualitat, l'ajut per a la certificació dels distintius d'origen i qualitat, i l'ajut per a la promoció de l'artesania alimentària. En aquest article es preveu que l'import de la dotació pressupostària de la convocatòria es pugui ampliar condicionant l'aplicació de l'increment a l'existència de crèdit adequat i suficient en el moment anterior a la resolució.

Aquest pressupost s'estima que resulta insuficient per atendre les sol·licituds que es preveu que es presentaran per aquestes tres línies d'ajuda, i atès que el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació considera necessari continuar fomentant aquestes actuacions i per donar cobertura a un nombre superior de beneficiaris, es procedeix a incrementar la dotació inicial.

D'acord amb el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, és procedent incrementar la dotació inicial establerta en l'Ordre ARP/166/2016, de 16 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts de minimis destinats a la promoció i certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat dels aliments i l'artesania alimentària a Catalunya i es convoquen els corresponents a l'any 2016.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

S'incrementa en 142.000,00 euros la dotació inicial per a la convocatòria 2016 dels ajuts de minimis per a la promoció i la certificació dels productes amb distintius d'origen i qualitat dels aliments i l'artesania alimentària a Catalunya, establerta en l'article 2.3 de l'Ordre ARP/166/2016, de 16 de juny, que era d'un import màxim de 108.000,00 euros...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR