ORDRE ARP/22/2018, de 27 de febrer, de creació del preu públic per al pupil·latge i la cura de vedells al Centre de Testatge de les Races Autòctones Bovines Catalanes, ubicat a l'Escola Agrària del Pirineu (Ordre de 27 de febrer, publicada al BOE núm. 57, de 6 de març).

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyOrdre

L'article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya aprovat per Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l'ensenyament universitari, que s'ha de fixar per decret, s'han d'efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent per raó de la matèria.

La disposició vigent en matèria de preus públics de les escoles agràries és l'Ordre ARP/45/2017, de 24 de març, per la qual s'aproven els preus públics de les escoles agràries.

Atesa la necessitat de crear un nou preu públic per la prestació d'un servei addicional a l'Escola Agrària del Pirineu, per la creació en les seves instal·lacions del Centre de Testatge de les Races Autòctones Bovines Catalanes, a proposta de la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, d'acord amb els informes de la Intervenció Delegada i del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Creació

Aprovar el preu públic per al pupil·latge i la cura de vedells de races autòctones bovines al Centre de Testatge de les Races Autòctones Bovines Catalanes de l'Escola Agrària del Pirineu, adscrita al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que es regula en aquesta Ordre.

Article 2

Subjectes obligats al pagament

Són subjectes obligats al pagament del preu establert en aquesta Ordre les associacions, federacions o agrupacions de criadors de bestiar boví de races autòctones catalanes beneficiàries del servei prestat.

Article 3

Exigibilitat i pagament

3.1 El preu públic creat és exigible abans de la prestació del servei.

3.2 Les quantitats obtingudes d'acord amb aquesta Ordre s'han d'ingressar al compte corrent de l'Escola Agrària del Pirineu, que les gestionarà d'acord amb el Decret 255/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula el règim d'autonomia econòmica de les escoles i centres de capacitació agrària i nauticopesquera i dels espais naturals de protecció especial gestionats pel Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

3.3 L'impagament d'aquest preu públic pot donar lloc a la no-prestació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR