ORDRE ARP/27/2019, de 16 de febrer, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per al tractament de la vegetació en urbanitzacions i nuclis de població afectats per la Llei 5/2003, de 22 d'abril, aprovades mitjançant l'Ordre ARP/279/2016, de 17 d'octubre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre ARP/279/2016, de 17 d'octubre, es van aprovar les bases reguladores dels ajuts per al tractament de la vegetació en urbanitzacions i nuclis de població afectats per la Llei 5/2003, de 22 d'abril.

Des de l'aprovació d'aquestes bases reguladores, s'han convocat l'any 2017 i l'any 2018 ajuts per al tractament de la vegetació en urbanitzacions i nuclis de població afectats per la Llei 5/2003, de 22 d'abril.

A partir de l'experiència adquirida en la gestió telemàtica d'aquestes convocatòries, es considera necessari modificar diversos aspectes de les bases reguladores amb l'objectiu de simplificar la sol·licitud i justificació dels ajuts i actualitzar la referència a la normativa aplicable en matèria de contractació del sector públic.

Conseqüentment, valorada la conveniència de donar suport als ens locals mitjançant un ajut econòmic per al tractament de la vegetació en determinades urbanitzacions i nuclis de població, d'acord amb l'article 92 del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, a proposta de la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic Modificar les bases reguladores dels ajuts per al tractament de la vegetació en urbanitzacions i nuclis de població afectats per la Llei 5/2003, de 22 d'abril, contingudes en l'annex de l'Ordre ARP/279/2015, de 17 d'octubre, de la manera següent:

  1. Es modifica l'apartat 7.1 b), que queda redactat de la manera següent:

    “7.1 b) Descripció de les actuacions per a les quals se sol·licita l'ajut:

    Memòria descriptiva de l'actuació i els amidaments de les superfícies d'actuació per a les quals se sol·licita l'ajut.

    Mapa de detall de cada actuació per a la qual se sol·licita l'ajut, preferentment a escales 1:10000 o 1:5000, o cartografia digital vectorial. En el cas que s'aportin arxius cartogràfics digitals vectorials amb formats incompatibles amb els utilitzats per l'òrgan instructor dels expedients, aquest òrgan pot requerir a la persona beneficiària la presentació de la cartografia en un format determinat.”

  2. Es modifica l'apartat 14, que queda redactat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR