ORDRE ARP/27/2020, de 6 de març, per la qual es modifica l'Ordre ARP/345/2016, de 19 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyOrdre

En data 29 de desembre de 2016, es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat l'Ordre ARP/345/2016, de 19 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica, la qual va ser modificada per l'Ordre ARP/121/2018, de 17 de juliol.

Amb l'objectiu de poder acollir projectes de major envergadura i augmentar la consistència dels resultats obtinguts, es fa necessari incrementar en 3.000 euros l'import màxim per projecte. Així mateix, també s'ha considerat convenient modificar i concretar les despeses elegibles.

D'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General de d'Agricultura i Ramaderia i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'apartat 4.3 de l'annex 1 de l'Ordre ARP/345/2016, de 19 de desembre, que queda redactat de la manera següent:

“4.3 L'import de l'ajut no pot ser superior a 18.000,00 euros per projecte.”

Article 2

Es modifica l'apartat 5 de l'annex 1 de l'Ordre ARP/345/2016, de 19 de desembre, que queda redactat de la manera següent:

“5. Despeses subvencionables

5.1 Es consideren subvencionables les despeses ocasionades per:

  1. La incorporació de personal de suport a la recerca, que s'hi ha d'incorporar mitjançant qualsevol modalitat d'adscripció laboral temporal i/o becari o becària, d'acord amb la normativa que sigui d'aplicació al centre que rep l'ajut. No són subvencionables les retribucions de personal funcionari ni de personal fix vinculat estatutàriament o contractual als centres sol·licitants o participants en la convocatòria.

  2. L'adquisició de material bibliogràfic i documental. No és subvencionable l'adquisició d'equipament informàtic.

  3. L'adquisició de material fungible i de matèries primeres necessàries per a l'activitat.

  4. Despeses de lloguer de materials, maquinària, finques o instal·lacions.

  5. Altres despeses com ara dietes o desplaçaments, les quals s'han de justificar degudament, amb un màxim del 20% de l'import atorgat.

5.2 Es consideren subvencionables les despeses que de manera inequívoca responguin a la naturalesa de l'activitat subvencionada i resultin estrictament necessàries. En cap cas, el cost dels béns o serveis subvencionats no pot superar el seu valor de mercat.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR