ORDRE ARP/78/2016, de 8 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre AAM/43/2014, de 20 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària i es convoca la XIII edició, corresponent a l'any 2014, i es convoca la XV edició del Premi, corresponent a l'any 2016.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Rango de LeyOrdre

Per tal que el sector agrari sigui capaç de donar respostes a les necessitats de la nostra societat, que està orientada a la demanda de productes de qualitat, segurs i produïts d'una manera respectuosa amb el medi ambient i el benestar animal, cal que el teixit agroalimentari esdevingui capdavanter en la innovació.

Mitjançant l'Ordre de 31 de maig de 2001 (DOGC núm. 3424, de 5.7.2001), es va crear i convocar el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària amb la finalitat de fomentar el sector agrorural i incentivar-lo a realitzar actuacions innovadores i capdavanteres que signifiquin una novetat tecnològica per a l'empresa, mitjançant la representació d'un nou producte o procés independentment de la seva existència en el mercat.

Mitjançant l'Ordre AAM/43/2014, de 20 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària i es convoca la XIII edició, corresponent a l'any 2014 (DOGC núm. 6572, de 28.2.2014), es van aprovar les bases reguladores del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària.

Per tant, amb aquesta Ordre es pretén modificar les bases reguladores del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, aprovades per l'Ordre AAM/43/2014, de 20 de febrer, establertes a l'annex de l'Ordre AAM/43/2014, i convocar la XV edició del premi.

Conseqüentment, valorada la conveniència de donar suport a aquest sector agroalimentari mitjançant un ajut econòmic, d'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i a proposta de la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Modificar la base reguladora 2 Empreses i persones destinatàries del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, establerta en l'annex de l'Ordre AAM/43/2014, de 20 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària i es convoca la XIII edició, corresponent a l'any 2014. (DOGC núm. 6572, de 28.2.2014), que resta redactat de la següent manera:

“El premi per a les modalitats a l'empresa agrària i a l'agroindústria està destinat a les empreses i persones del sector agroalimentari, l'agroindústria i les seves entitats associatives que hagin introduït en el seu procés productiu elements tecnològics o de gestió innovadors, i que, com a conseqüència d'aquesta introducció, hagin obtingut un nou producte o bé resultats beneficiosos pel que fa a l'economia, la seguretat de les persones, la qualitat, la seguretat alimentària, la preservació ambiental i les bones pràctiques.

El premi en la modalitat de jove emprenedor/a innovador/a està destinat als/a les joves empresaris/àries agraris/àries o agroalimentaris/àries de Catalunya que, en el moment de presentar la sol·licitud, no tinguin més de 40 anys d'edat que hagin posat de manifest el seu esperit emprenedor i innovador en la seva trajectòria professional”.

1.2 Modificar la base reguladora 6.2 Candidatures i documentació del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, establerta en l'annex de l'Ordre AAM/43/2014, de 20 de febrer, per la qual...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR