ORDRE ECF/376/2006, de 4 de juliol, per a l'atorgament dels guardons del Turisme de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/376/2006, de 4 de juliol, per a l'atorgament dels guardons del Turisme de Catalunya.

Mitjançant el Decret 241/2005, de 8 de novembre, es van regular els guardons del turisme per reconèixer l'esforç i la dedicació en favor del turisme i, atès el seu caràcter exclusivament honorífic, es van separar dels premis, que tenen un clar contingut econòmic, pel que fa a la seva regulació i el seu atorgament.

Amb l'objectiu d'establir el procediment de proposta i de selecció dels guardonats i el nombre de guardons per concedir l'any 2006, vista la normativa vigent, en virtut de les atribucions legals que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Objectiu i categories dels guardons

1.1 La Medalla d'Honor del Turisme i la Medalla del Turisme de Catalunya són el reconeixement a aquelles persones físiques, que amb llur esforç i dedicació han contribuït d'alguna manera a la promoció del turisme prestant serveis rellevants al sector, en qualsevol dels seus aspectes o modalitats, o bé contribuint amb llur exemplaritat professional i llur cooperació, als interessos turístics de Catalunya.

1.2 La Placa d'Honor del Turisme de Catalunya i el Diploma Turístic de Catalunya són un reconeixement a aquelles institucions, corporacions, entitats o establiments, de caràcter públic o privat, que hagin destacat per llur activitat en favor del foment del turisme a Catalunya.

1.3 Per a la convocatòria de l'any 2006 es lliuraran una (1) medalla d'honor, una (1) placa d'honor, deu (10) medalles del turisme i deu (10) diplomes turístics.

1.4 Els guardons als quals fa referència aquesta Ordre són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap aportació econòmica.

Article 2

Beneficiaris

Podran ser beneficiaris d'un guardó del Turisme de Catalunya, sempre d'acord amb els requisits, els mèrits i els criteris que es concreten a l'article 7 d'aquesta Ordre, les persones físiques o jurídiques relacionades amb les activitats turístiques d'acord amb la Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya, així com aquelles persones, empreses o entitats que hagin contribuït al desenvolupament turístic de Catalunya.

Article 3

Candidatures

3.1 Poden presentar candidatures les federacions, associacions i gremis catalans vinculats a les diferents activitats turístiques, les entitats de promoció turística de Catalunya, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació de Municipis de Catalunya, així com la Direcció General de Turisme. Si alguna altra persona, empresa o entitat vol presentar alguna proposta, haurà de fer-ho a través d'alguna de les figures indicades en aquest article.

3.2 Les candidatures han de presentar-se en el format que facilita la Direcció General de Turisme, i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR