ORDRE BSF/57/2015, de 23 de març, per la qual es dóna publicitat a la relació de taxes vigents durant l'any 2015 que gestiona el Departament de Benestar Social i Família.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social i Família
Rango de LeyOrdre

La disposició addicional tercera del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que, dins el termini de dos mesos a comptar de la data d'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n'actualitzi els imports, els departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades han de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya , mitjançant una ordre del conseller o consellera competent en la matèria, i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què identifiquin els serveis i les activitats que meriten cadascuna d'elles i la quota corresponent.

L'import de les taxes s'ha incrementat d'acord amb el coeficient d'actualització de les taxes amb tipus de quantia fixa que estableix l'article 44 de la Llei 2/2015, de l’11 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2015. L’article 51 de la Llei 3/2015, de l’11 de març, de mesures fiscals, financeres i administratives, ha modificat l’article 23.3-2 del capítol III del títol XXIII del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, que queda redactat de la manera següent: “Article 23.3-2. Subjecte passiu. El subjecte passiu d’aquesta taxa és la persona legitimada per a sol·licitar l’informe d’estrangeria”.

Per tant, atès el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i d'acord amb l’article 39.3 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Donar publicitat a les taxes i a les quotes corresponents que gestiona el Departament de Benestar Social i Família per a l’exercici 2015, que s’especifiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

Barcelona, 23 de març de 2015

Neus Munté i Fernàndez

Consellera de Benestar Social i Família

Annex

Relació de les taxes vigents i les quotes corresponents que gestiona el Departament de Benestar Social i Família

Concepte: taxa per les actuacions del Registre d'Entitats, Serveis i Establiments Socials.

Quota:

  1. Per la inscripció de serveis residencials: 290,30 euros.

  2. Per la inscripció de serveis diürns: 195,05 euros.

  3. Per la inscripció d'altres serveis: 147,70 euros.

  4. Per modificacions d'assentaments registrals: 26,80 euros.

  5. Per certificacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR