ORDRE ECF/99/2008, de 20 de febrer, de cessament i nomenament de vocals de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/99/2008, de 20 de febrer, de cessament i nomenament de vocals de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya.

Atès el que estableixen els articles 7, 10 i 12 del Decret 376/1996, de 2 de desembre, de reestructuració de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya, en la redacció donada pel Decret 82/2007, de 3 d'abril, de modificació de la composició de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya;

Vista l'Ordre ECF/85/2007, de 13 d'abril, de composició de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa;

A proposta de la Unió General de Treballadors de Catalunya i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

El senyor Josep Montoya i Barberà cessa com a vocal del Ple, de la Comissió Permanent i de la Comissió de Classificació Empresarial de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, en representació de la Unió General de Treballadors de Catalunya, i se li agraeixen els serveis prestats.

Article 2

Es nomena el senyor Camil Ros i Duran vocal del Ple, de la Comissió Permanent i de la Comissió de Classificació Empresarial de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, en representació de la Unió General de Treballadors de Catalunya, amb els drets i els deures inherents al càrrec.

Barcelona, 20 de febrer de 2008

Antoni Castells

Conseller d'Economia i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR