ORDRE ECF/437/2002, de 30 de desembre, sobre la Junta de Contractació del Departament d'Economia i Finances.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/437/2002, de 30 de desembre, sobre la Junta de Contractació del Departament d'Economia i Finances.

L'article 26 de la Llei 21/2001, de 28 de desembre, de mesures fiscals i administratives, ha previst la possibilitat de constituir juntes de contractació departamentals amb competència d'òrgan de contractació per a l'adjudicació dels contractes menors d'obres, de subministraments i de serveis. En ús d'aquesta previsió, mitjançant aquesta Ordre es constitueix i es determina la composició de la Junta de Contractació del Departament d'Economia i Finances i, en conseqüència,

Ordeno:

Article 1

Es constitueix la Junta de Contractació del Departament d'Economia i Finances, com a òrgan col-legiat adscrit a la Secretaria General d'aquest Departament, que actuarà com a òrgan de contractació en els contractes menors d'obres, de subministraments i de serveis del Departament.

Article 2

2.1 La Junta de Contractació del Departament d'Economia i Finances estarà integrada pels següents membres amb caràcter permanent:

  1. El director o la directora de Serveis del Departament, que actuarà com a president o presidenta.

  2. El subdirector o la subdirectora general de Coordinació de la Direcció de Serveis del Departament, que actuarà com a vicepresident o vicepresidenta.

  3. L'advocat o l'advocada de la Generalitat amb adscripció al Departament que designi el cap o la cap de l'Assessoria Jurídica del Departament.

  4. L'interventor o la interventora que designi l'interventor o la interventora general.

  5. El cap o la cap del Servei de Gestió Econòmica de la Direcció de Serveis del Departament que, a més, actuarà com a secretari o secretària.

2.2 Quan s'hagin d'examinar propostes de contractació formulades per centres directius o unitats no representades a la Junta amb caràcter permanent segons l'apartat 1 d'aquest article, s'incorporarà a la sessió corresponent un funcionari o una funcionària en representació de cadascun d'aquells centres o unitats. Aquest funcionari o aquesta funcionària, amb categoria mínima de cap de Servei o assimilada, serà designat o designada per la persona...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR