ORDRE ECO/251/2015, de 31 de juliol, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, com a institut universitari de recerca, a la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Universitat de Girona va presentar al departament competent en matèria d’universitats, la sol·licitud d’adscripció de l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, del qual és titular la fundació del mateix nom, com a institut universitari de recerca, a aquesta Universitat, juntament amb la memòria corresponent.

L’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural té per objecte identificar i promoure la recerca i la innovació en l’àmbit del patrimoni cultural, mitjançant l’impuls de la més estreta interrelació entre la recerca bàsica, l’aplicada i el mercat, per tal d’assolir l’excel·lència en aquest àmbit i esdevenir un centre de referència.

En aquest marc, la Universitat de Girona i l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, varen signar un conveni específic de col·laboració, en data 7 de març de 2014, per a l’adscripció del centre com a institut universitari de recerca.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d’acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, i els Estatuts de la Universitat de Girona, a proposta del Consell de Govern, amb l’informe favorable del Consell Social d’aquesta Universitat i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S’aprova l’adscripció de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, com a institut universitari de recerca, a la Universitat de Girona, amb seu a l’edifici de la Pia Almoina, a la Plaça de la Catedral, 8, de Girona.

Article 2

L’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR