ORDRE ECO/33/2015, de 25 de febrer, per la qual s'aproven els models d'autoliquidació del gravamen de protecció civil i de l'impost sobre la producció d'energia elèctrica d'origen nuclear.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

D'ençà l'aprovació del model d'autoliquidació 900, del gravamen de protecció civil, mitjançant l'Ordre ECO/9/2011, de 13 de gener, modificada per les ordres ECO/330/2011, de 30 de novembre, i ECO/60/2014, de 5 de març, s'ha detectat la conveniència de modificar la redacció dels apartats inicials de l'imprès d'autoliquidació per tal de facilitar-ne l'emplenament als subjectes passius del tribut, i evitar eventuals errors en la identificació de les dades tributàries declarades.

D'altra banda, es considera també necessari modificar el model d'autoliquidació 970, de l'impost sobre la producció d'energia elèctrica d'origen nuclear, per tal de permetre que els subjectes passius del tribut puguin indicar la quantificació correcta de l'import de la base imposable subjecta a tributació.

Per tot això,

Ordeno:

Article únic

S'aproven els models d'autoliquidació números 900 i 970 que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

A l'entrada en vigor d'aquesta Ordre queden derogades les normes següents:

  1. L'annex de l'Ordre ECO/60/2014, de 5 de març, per la qual s'aproven els models d'autoliquidació dels tributs gestionats per l'Agència Tributària de Catalunya, pel que fa referència al model d'autoliquidació 900, del gravamen de protecció civil.

  2. L'annex de l'Ordre ECO/375/2014, de 18 de desembre, per la qual s'aprova el model d'autoliquidació 970 de l'impost sobre la producció d'energia elèctrica d'origen nuclear.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 25 de febrer de 2015

Andreu Mas-Colell

Conseller d'Economia i Coneixement

Annex

Model d'autoliquidació número 900

(Vegeu la imatge al final del document)

Annex 1 model 900_2_cat.pdf

Model d'autoliquidació número 970

(Vegeu la imatge al final del document)

Annex 2 model 970_2_cat.pdf

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR