ORDRE ECO/332/2014, de 4 de novembre, de segona modificació de l'Ordre ECO/224/2011, de 2 de setembre, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d'Economia i Coneixement.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

L’article 8. c de l’Ordre ECO/224/2011, de 2 de setembre, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d’Economia i Coneixement, va delegar en el titular de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya totes les facultats que corresponen a la persona titular del Departament d’Economia i Coneixement com a òrgan de contractació en matèria de prevenció de riscos que afectin el patrimoni i les activitats de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, en els termes del Decret 326/1996, d’1 d’octubre, sobre anàlisi, avaluació, valoració, gestió i prevenció dels riscos que afectin el patrimoni i les activitats de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

El Decret 38/2014, de 25 de març, de reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement, ha establert que la Subdirecció General de Riscos i Assegurances s’adscrigui a la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor i l’article 37.1. i atribueix a aquesta Direcció General la competència de dirigir la contractació de pòlisses d’assegurances, de corredors d’assegurances i de perits d’assegurances.

Per tal de garantir la seguretat jurídica i atenent les noves regulacions legals convé definir clarament l’àmbit material de la competència en matèria de contractació que té la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor.

Atès el que disposen l'article 8 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i en ús de les competències que em són conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificació de l’article 7 de l’Ordre ECO/224/2011, de 2 de setembre, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d’Economia i Coneixement.

S’afegeix el subapartat d a article 7.4 de l’Ordre ECO/224/2011, de 2 de setembre, de delegació de competències en diversos òrgans del Departament d’Economia i Coneixement, amb el text següent:

“d) Totes les facultats que corresponen a la persona titular del Departament d’Economia i Coneixement com a òrgan de contractació en matèria de prevenció de riscos que afectin el patrimoni i les activitats de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, en els termes del Decret 326/1996, d’1 d’octubre, sobre anàlisi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR