ORDRE ECO/35/2015, de 26 de febrer, per la qual s'aprova l'adscripció del Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA) a la Universitat de Barcelona i s'implanta l'estudi oficial de màster universitari en planificació territorial i gestió ambiental.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El 17 de febrer de 2007 es va constituir l’empresa Universo Estelar, SL, l’objecte social de la qual és l’educació superior mitjançant la investigació, la docència i l’estudi, tant en modalitat presencial com virtual. Aquesta empresa, de la què era soci únic Planeta de Agostini Formación, SL, ha ampliat el seu capital, el 4 de març de 2014, i ha perdut la naturalesa d’unipersonal en adquirir participacions socials la Fundació Privada Institut de Formació Contínua, de la Universitat de Barcelona (IL3-UB).

El 4 de març de 2014, Universo Estelar, SL, titular del Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA), ha subscrit un conveni de col·laboració acadèmica amb la Universitat de Barcelona, amb la voluntat que UNIBA s’adscrigui a aquesta universitat, a l’efecte de poder impartir estudis conduents a l’obtenció de títols universitaris oficials en modalitat, essencialment, no presencial.

La Programació universitària de Catalunya per al curs 2014-2015, aprovada per la Resolució de 23 d’abril de 2014, inclou l’estudi oficial de màster universitari en planificació territorial i gestió ambiental, al Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA).

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d’adscripció a universitats públiques de centres docents d’ensenyament superior; el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, de creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris i l’Estatut de la Universitat de Barcelona, a proposta del Consell de Govern, amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat de Barcelona, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S’aprova l’adscripció, a la Universitat de Barcelona, del Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA), amb seu a l’avinguda Diagonal, 662-664, de Barcelona.

Article 2

S’implanta al Centro Universitario Internacional de Barcelona (UNIBA), centre adscrit a la Universitat de Barcelona, l’estudi oficial de màster universitari en planificació territorial i gestió ambiental, en modalitat no presencial, a partir del curs 2014-2015.

Article 3

El Centro...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR