ORDRE ECO/380/2015, de 10 de desembre, de desadscripció de la l'Escola Universitària de Gestió i Administració Pública de Manresa de la Universitat Autònoma de Barcelona, pel cessament de les seves activitats acadèmiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

Per Decret 335/1995, de 28 de desembre, es va autoritzar l'adscripció de l'Escola Universitària de Gestió i Administració Pública de Manresa a la Universitat Pompeu Fabra, per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat/ada en gestió i administració pública.

Mitjançant el Decret 214/2000, de 26 de juny, es va autoritzar la desadscripció de l'Escola Universitària de Gestió i Administració Pública de Manresa de la Universitat Pompeu Fabra, per adscriure's a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Patronat de la Fundació Universitària del Bages, titular de l'Escola Universitària de Gestió i Administració Pública de Manresa, va acordar el tancament progressiu de l'Escola, per falta de demanda, el curs 2000-2001. El tancament va comportar la desadscripció, de facto, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta desadscripció ha de ser regularitzada, de conformitat amb allò que preveu l'article 10 del Decret 390/1996, de 2 de desembre.

El procés de desadscripció de l'Escola Universitària de Gestió i Administració Pública de Manresa de la Universitat Autònoma de Barcelona, s'ha produït de manera progressiva. El curs acadèmic 2002-2003 va ser el darrer curs en el qual es varen matricular estudiants en la diplomatura en gestió i administració pública, per la qual cosa van poder finalitzar els seus estudis amb un rendiment acadèmic ordinari.

En conseqüència, de conformitat amb la petició formulada per la Universitat Autònoma de Barcelona, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, els Estatuts de la Universitat Autònoma...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR