ORDRE EMC/113/2016, de 26 d'abril, per la qual es reconeix la implantació de diversos estudis universitaris oficials de grau a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 15 de juny de 2015, per al curs acadèmic 2015-2016, preveu el reconeixement de la implantació de diversos estudis oficials de grau a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Atès que s'han produït canvis substancials que afecten la naturalesa i els objectius de diversos estudis oficials de grau implantats en cursos acadèmics anteriors, s'han verificat novament aquests estudis. En conseqüència, cal dur a terme la implantació dels nous estudis verificats, la qual cosa comporta la supressió dels estudis implantats anteriorment.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, aplicable transitòriament; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments sobre creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; les Normes d'organització i funcionament de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, a proposta del Consell de Govern de la universitat i amb l'informe favorable del Patronat de la Fundació Universitària Balmes, entitat titular de la universitat, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es reconeix la implantació de diversos estudis oficials de grau, per al curs 2015-2016, als centres corresponents de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya que s'indiquen a l'annex d'aquesta Ordre i s'informa dels estudis de grau universitari que habiliten per a l'exercici d'una professió regulada.

Article 2

Es reconeix la supressió de diversos estudis oficials de grau, implantats en cursos acadèmics anteriors, de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, que s'indiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols, el rector o la rectora de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya sol·licitarà al departament competent en matèria d'universitats l'autorització d'inici d'activitats d'aquests estudis, a l'empara de la normativa vigent, amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR