ORDRE EMC/126/2018, de 25 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre EMC/300/2016, de 7 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de les subvencions convocades per la fundació Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) relatives al Programa ICREA Acadèmia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

L'article 158.1 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya atribueix a la Generalitat, en matèria de recerca científica i tècnica, la competència exclusiva amb relació als centres i les estructures de recerca de la Generalitat i als projectes que aquesta finança.

L'article 65 de la Llei 7/2011, del 27 de juliol, de mesures fiscals i financeres, defineix la fundació Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) com una estructura de recerca impulsada pel Govern de la Generalitat que té per objectiu principal contribuir a la captació i la retenció de talent internacional, mitjançant un procés de selecció basat en el mèrit científic, i contribuir significativament a l'excel·lència en la recerca.

L'Ordre EMC/300/2016, de 7 de novembre, aprova les bases reguladores per a la concessió de les subvencions convocades per la fundació Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) relatives al Programa ICREA Acadèmia. El Programa ICREA Acadèmia es va iniciar l'any 2008 amb la finalitat d'incentivar i recompensar l'excel·lència investigadora del personal docent i investigador doctor amb vinculació permanent a una universitat pública de Catalunya.

El Patronat d'ICREA ha acordat sol·licitar la modificació de la base 2.1 de l'annex de l'Ordre EMC/300/2016, de 7 de novembre, atès que, com a conseqüència del nombre d'ajuts acumulats que el Programa ha concedit des de la seva creació l'any 2008, s'ha reduït l'univers acadèmic de totes les disciplines que es poden presentar a la convocatòria.

Per tot això, d'acord amb l'article 92 del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, a proposta del director general de Recerca, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article únic

Es modifica la base 2.1 de l'annex de l'Ordre EMC/300/2016, de 7 de novembre, que queda redactada en els termes següents:

“2.1 Aquesta convocatòria va adreçada al personal docent i investigador, funcionari i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR