ORDRE EMC/129/2016, de 10 de maig, d'implantació i supressió de diversos estudis oficials de grau a universitats públiques de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 15 de juny de 2015 per al curs acadèmic 2015-2016, preveu la implantació i el reconeixement de la implantació dels estudis oficials de grau a les universitats públiques i privades de Catalunya.

Atès que s'han produït canvis substancials que afecten la naturalesa i els objectius de diversos estudis oficials de grau implantats en cursos acadèmics anteriors, s'han verificat novament aquests estudis. En conseqüència, cal dur a terme la implantació dels nous estudis verificats, la qual cosa comporta la supressió dels estudis implantats anteriorment.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, aplicable transitòriament; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; l'Estatut de la Universitat de Barcelona i els Estatuts de la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de les universitats públiques esmentades i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'implanten diversos estudis oficials de grau, per al curs 2015-2016, als centres corresponents de les diferents universitats públiques catalanes que s'indiquen a l'annex d'aquesta Ordre, i s'informa dels estudis de grau universitari que habiliten per a l'exercici d'una professió regulada.

Article 2

Se suprimeixen diversos estudis oficials de grau de les diferents universitats públiques catalanes que s'indiquen a l'annex d'aquesta Ordre, implantats en cursos acadèmics anteriors.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols, el rector o la rectora de les diferents universitats sol·licitarà, a la persona titular del departament competent en matèria d'universitats, l'autorització d'inici d'activitats d'aquests estudis, a l'empara de la normativa vigent, amb efectes des de la seva impartició.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR