ORDRE EMC/15/2016, de 18 de gener, de supressió de diversos instituts universitaris de recerca propis de la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l'Ordre IUE/481/2008, de 24 d'octubre, es va crear l'Institut Universitari de Cultura com a institut universitari de recerca propi de la Universitat Pompeu Fabra, per tal de desenvolupar activitats relacionades amb estudis interdisciplinaris i comparatius en l'àmbit de l'art, la literatura i el pensament filosòfic.

Mitjançant el Decret 191/1991, de 2 de setembre, es va crear l'Institut Universitari d'Història Jaume Vicens i Vives a la Universitat Pompeu Fabra, dedicat a la recerca i a l'organització d'estudis de tercer cicle, en els diversos vessants que cobreixin la història política, econòmica, social i cultural.

Mitjançant el Decret 117/1996, de 2 d'abril, es va autoritzar la creació de l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada, com a institut universitari propi de la Universitat Pompeu Fabra, per a la recerca en els aspectes del llenguatge i la formació superior en aquest àmbit.

Per tal de simplificar, racionalitzar i cohesionar les activitats de recerca pròpies, en el marc d'un projecte global de reordenació dels centres universitaris i dels departaments, la Universitat Pompeu Fabra ha sol·licitat al Departament d'Economia i Coneixement la supressió dels instituts universitaris de recerca esmentats.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; els Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, amb l'acord del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social d'aquesta Universitat, a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article únic

S'aprova la supressió de l'Institut Universitari d'Història Jaume Vicens i Vives, de l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada i de l'Institut Universitari de Cultura, tots tres de la Universitat Pompeu Fabra.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR