ORDRE EMC/153/2016, de 6 de juny, per la qual es dóna conformitat a l'adaptació del pla d'estudis del màster en direcció d'empreses, impartit pel centre Toulouse Business School - Barcelona (TBS Barcelona), el qual passa a denominar-se Master in Management.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

El centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC), va ser autoritzat a impartir estudis conduents a l'obtenció de diversos títols, conforme a sistemes educatius vigents en altres països, no conduents a l'obtenció de títols homologables als oficials a l'Estat espanyol, en el marc del conveni de col·laboració amb la institució francesa Groupe École Supérieure de Commerce de Toulouse, per Resolució del Comissionat per a Universitats i Recerca de 6 d'octubre de 1997, d'acord amb l'article 19.1 del Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris.

Mitjançant l'Ordre UNI/155/2006, de 28 de març, es va donar conformitat al canvi de titularitat del centre Escuela Superior Europea de Comercio, i la Cambra de Comerç i Indústria Francesa de Barcelona i la Chambre de Commerce et d'Industrie de Toulouse es van convertir en els nous titulars.

Per l'Ordre ECO/299/2013, de 14 de novembre, es va autoritzar el canvi de denominació del centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC), que va passar a denominar-se Toulouse Business School - Barcelona (TBS Barcelona).

Atès que el pla d'estudis vigent, impartit pel centre Toulouse Business School a Toulouse, s'ha modificat i ha estat homologat pel Ministeri d'Educació Superior i Recerca de l'Estat francès, i aquesta circumstància afecta les condicions de l'autorització a Catalunya, els titulars del centre han sol·licitat l'adaptació del pla d'estudis impartit al centre Toulouse Business School - Barcelona (TBS Barcelona) en el marc del nou conveni de col·laboració.

Per tot això, d'acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, i el Reial decret 420/2015, de 29 de maig, de creació, reconeixement, autorització i acreditació d'universitats i centres universitaris, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article únic

Es dóna conformitat a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR