ORDRE EMC/183/2016, de 4 de juliol, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre (EUSES-TE) a la Universitat Rovira i Virgili, i s'implanta el grau en ciències de l'activitat física i de l'esport.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyOrdre

EUSES Terres de l'Ebre, SL, titular de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre, es va constituir l'any 2010 amb el nom d'EUSES Tortosa SLU i té com a finalitat, entre d'altres, la impartició d'ensenyaments de graus universitaris.

La Programació universitària de Catalunya, aprovada per la Resolució de 5 de juny de 2012 per al període 2011-2013, va incloure l'estudi oficial de grau en ciències de l'activitat física i de l'esport a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, aplicable transitòriament, i els Estatuts de la Universitat Rovira i Virgili, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre a la Universitat Rovira i Virgili, amb seu al carrer Sebastià Joan Arbó, número 2, d'Amposta.

Article 2

S'implanta l'estudi oficial de grau en ciències de l'activitat física i de l'esport a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre, amb efectes des de la seva impartició.

Article 3

L'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Terres de l'Ebre es regirà pel que disposen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, els Estatuts de la Universitat Rovira i Virgili, el seu propi reglament i el conveni de col·laboració acadèmica subscrit entre la Universitat Rovira i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR